ICT voor de Juridische Praktijk

Advocatuur

Helemaal voorbereid op digitaal procederen met een digitaal dossier, uw ICT goed beveiligd om te voldoen aan alle eisen omtrent GDPR/AVG en uw werkplek volledig ingericht met de juiste software en hardware om efficiënt te kunnen werken. De Lexxyn Groep adviseert, levert en ontzorgt u rondom de inrichting van uw juridische werkomgeving. Volledig, veilig en altijd volgens de laatste richtlijnen.


 

Producten en diensten

CClaw
Software voor de advocatenpraktijk.

CClaw is een compleet softwarepakket voor de juridische praktijk. CClaw geeft direct inzicht in up-to-date dossier en relatiegegevens. Daarnaast biedt het optimaal inzicht in de tijdsbesteding. De eenvoudige gegevensuitwisseling in combinatie met de urenregistratie zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is tevens verkrijgbaar in een versie waarbij de financiële administratie volledig is geïntegreerd. 

Meer informatie over CClaw

CCdms
Multifunctioneel document management systeem

Het DMS van Clip Consultants is een multifunctionele oplossing voor uw kantoor. Door middel van Full Text Search heeft u met slechts enkele zoekcriteria snel alle documenten waarin het zoekwoord voorkomt op uw scherm. Ter voorkoming van het overschrijven van documenten kunt gemakkelijk versies maken met de functionaliteit ‘inchecken/uitchecken’. Ook voegt CCdms extra functionaliteiten toe aan uw Outlook omgeving.

Meer informatie over CCdms

CCdlm - Dynamic Law Manager
Het systeem voor snelle en flexibele rapportages

CCdlm - Dynamic Law Manager is ontworpen voor en door advocaten. Met Dynamic Law Manager en CClaw wordt business intelligence voor advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. Voor de beste beslissingen is betrouwbare informatie immers cruciaal. Bekijk ook de brochure >>>

Meer informatie over CCdlm - Dynamic Law Manager

FORTUNA
Software voor de advocatenpraktijk.

Met ruim 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers in Nederland. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. FORTUNA biedt volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met de Microsoft Office-toepassingen en andere externe applicaties zoals de postcodetabel.

Meer informatie over FORTUNA

NEXTmatters
Software voor de advocatenpraktijk.

NEXTmatters kenmerkt zich door het gebruiksgemak en het intuïtieve navigeren door de applicatie. Door de herkenbare grafische vormgeving voelt NEXTmatters al snel vertrouwd. Voor de moderne praktijk, die klaar wil zijn voor de (digitale) toekomst, biedt NEXTmatters u uitgebreide mogelijkheden. Zowel voor de kleinere als grote kantoren, ieder met hun eigen wensen en behoeften. Met NEXTmatters beschikt u over een applicatie met flexibele mogelijkheden, toegespitst op uw rechtspraktijk en behoeften. 

Meer informatie over NEXTmatters

DMSforLegal
Het documentmanagement systeem voor de juridische praktijk

Het robuuste DMSforLegal is geïntegreerd met Microsoft SharePoint om uitgebreide Document -en E-mail Management te vergemakkelijken. Het systeem biedt naadloze integratie met financiële systemen en is in staat om DMS processen doelmatig te organiseren. Efficiënt dossier management is gemakkelijk voor juristen aangezien alle relevante dossiers in SharePoint toegankelijk zijn via DMSforLegal. DMSforLegal is ook naadloos geïntegreerd met Microsoft Windows applicaties, zoals de Outlook e-mail cliënt, om het dagelijkse gebruik van Outlook effiectiever te maken.

Meer informatie over DMSforLegal

ContactManager
Het CRM pakket voor de juridische praktijk

ContactManager is een functierijk CRM-systeem, waarmee de communicatie en marketing gericht op specifieke doelgroepen eenvoudig kan worden ingevuld. Het systeem biedt een accurate gecentraliseerde contactendatabase, toegankelijk via de gebruikelijke kantoorapplicaties van Microsoft, een integratie met de meest gebruikte financiële en documentmanagement systemen in de juridische markt en een koppeling met de bedrijfsgegevensdatabase van de KvK en de postcodetabel. 

Meer informatie over ContactManager

Legal Desktop
Een compleet ingerichte werkplek in de cloud voor een vast bedrag per maand

De volgende onderdelen maken standaard deel uit van de virtuele werkplek in de cloud om kantoorgenoten en cliënten op een professionele manier te kunnen bedienen: Microsoft Office 365 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange mailservice, Lync en SharePoint) en Epona DMSforLegal (documentmanagement en e-mailmanagement). Bedrag per maand per gebruiker vanaf: € 29,50. Epona ContactManager (relatiebeheer) en LegalWord (huisstijl, documentcreatie en modellen) zijn optioneel toe te voegen. De Legal Desktop kan geïntegreerd geleverd worden met verschillende applicaties voor tijdschrijven en declareren, waaronder CClaw, FORTUNA en NEXTMatters.

Meer informatie over Legal Desktop

LegalWord
Snel en eenvoudig documenten creëren met een professionele en consistente opmaak

LegalWord bestaat uit een set van sjablonen waarmee in Word, Outlook, PowerPoint op een snelle en consistente manier documenten, e-mailberichten en presentaties gemaakt kunnen worden. Veelgebruikte sjablonen zoals de Brief, Fax, Memo, Pleitnota en andere dagelijks gebruikte documenten, worden in een handomdraai gegenereerd met LegalWord. De toepassing zorgt er ook voor dat het opslaan in een DMS of koppelen van gegevens uit het CRM systeem automatisch wordt verzorgd. Daarnaast gebruikt LegalWord tekstblokken om documenten samen te stellen op basis van modelteksten.

Meer informatie over LegalWord

Technisch platform voor werken in de Cloud
Maakt Cloud werken mogelijk

Cloud Concept is dé partner voor het beheer en de techniek van uw Cloud diensten. Achter de schermen zorgt Cloud Concept ervoor dat alles voor elkaar is. Onze partners, waar Cloud Concept al jaren nauw mee samenwerkt, verzorgen de Cloud dienstverlening naar de klant. Zo beschikken onze partners over een betrouwbaar technisch platform en werken klanten zorgeloos in de Cloud. Conform de strenge vereisten en verwachtingen die je aan een betrouwbare Cloud omgeving mag stellen.

Meer informatie over Technisch platform voor werken in de Cloud

Aangetekend Mailen
Veilig mailen met de Rechtspraak

Het versturen van aangetekende e-mails is heel eenvoudig. Weg met de additionele, lastige, Mijn-omgevingen. Aangetekend Mailen is heel eenvoudig te integreren binnen de systemen van jouw organisatie en kent een minimale IT-impact. 

Meer informatie over Aangetekend Mailen

Business Consultancy
Bereik de optimale afstemming tussen organisatie en ICT

De Business Consultancy diensten van ICT Concept zijn er op gericht de beste afstemming te vinden tussen organisatie en ICT. Dankzij 20 jaar ervaring op het gebied van ICT, en veel branche en proceskennis, zijn de Business Consultants van ICT Concept als geen ander in staat de brug te slaan tussen organisatie en technologie. De door ons geboden adviezen hebben bijvoorbeeld betrekking op beleid, strategie, infrastructuur, connectiviteit, werkplek en informatiebeheer en –veiligheid. De dienstverlening is geen veredelde pakketselectie, maar richt zich op bedrijfskundige of technische vraagstukken.

Meer informatie over Business Consultancy

Cloud Pack
Werken in de Cloud voor juristen

Werken in de Cloud houdt concreet in dat uw data centraal beheerd worden. Uw data staat gegarandeerd op eigen servers van ICT Concept. Conform de vereisten in de juridische sector, staan deze zwaar beveiligde datacentra op diverse locaties in Nederland. U sluit menselijke tussenkomst uit, u bent verzekerd van het hoogste veiligheidsniveau en minimaliseert de kans op verlies van uw data door brand of lekkage. Vooral wanneer u dagelijks werkt met privacygevoelige data is veilig beheer cruciaal.

Meer informatie over Cloud Pack

Cloud 365 Pack
Webbased werken in de cloud, goed geregeld

Het Cloud 365 Pack biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van beveiliging, e-mail en Office / Microsoft 365 diensten om zonder zorgen te kunnen werken met de SaaS applicaties van uw keuze.

Meer informatie over Cloud 365 Pack

Communication Pack
Eenvoudig online vergaderen, communiceren en samenwerken

Het Communication Pack biedt alles wat u nodig heeft om (online) te vergaderen, te bellen en samen te werken.

Meer informatie over Communication Pack

Connectivity Pack
Eén totaalpakket, één vast bedrag per maand

Afgestemd op uw specifieke situatie nemen we het geheel aan o.a. internetverbindingen, Gatekeepers, beveiligingen, maar ook WiFi-infrastructuur, SSL-certificaten, SPAM-filtering en wat nog meer op uw werkomgeving van toepassing is, op in het Connectivity Pack. Hierdoor kunnen we voor een vast maandbedrag levering, installatie, onderhoud, beheer en incidentmanagement van dit belangrijke stuk van uw IT-platform volledig ontzorgd en helemaal op maat aanbieden.

Meer informatie over Connectivity Pack

Printer Pack
Alles geregeld voor printen, scannen, kopiëren en faxen

Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnen uw kantooromgeving. ICT Concept biedt het Printer Pack: een complete printoplossing voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie over Printer Pack

Workplace Pack
Totaaloplossing voor uw werkplek

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. In het Workplace Pack zijn alle IT gereedschappen opgenomen voor een kostenefficiënte werkplek. U kunt het Workplace Pack volledig op uw situatie afstemmen, hoeveel 'werkplekken' uw kantoor ook heeft. Voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie over Workplace Pack

IT-security diensten
Complete beveiliging van uw netwerk

Met de beveiligingssystemen van ICT Concept, zoals anti-SPAM en anti-virus applicaties en firewalls, beschermt u uw bedrijfsgegevens zonder de gewenste flexibiliteit te verliezen. Daarnaast zorgen onze Remote back-up systemen ervoor dat u, indien nodig, snel kunt terugvallen op een recente back-up. Altijd en overal uw gegevens bij de hand met ICT Concept. Dát is werken zonder zorgen.

Meer informatie over IT-security diensten

Remote Back-up
Uw bedrijfsgegevens verzekerd

Wilt u uw bedrijfsgegevens veilig en professioneel beheren? Met de back-up services van ICT Concept heeft u keuze uit diverse concepten voor zorgeloos beheer van uw bestanden en systemen. Passend bij uw situatie, bij uw vraag en de criteria die gelden in uw branche. De voordelen van Remote Back-up zijn onder andere het veilig en vertrouwd beheren van uw systemen en bestanden, altijd een recente back-up binnen handbereik en uw back-up service wordt altijd afgestemd op uw praktijk.

 

Meer informatie over Remote Back-up

Enterprise Drive
Totaaloplossing voor het veilig delen van bestanden en dossiers

Met Enterprise Drive heeft ICT Concept een veilige totaaloplossing ontwikkeld voor het delen, raadplegen en bewerken van bestanden. Dus geen Dropbox en WeTransfer meer voor het onveilig rondsturen van vertrouwelijke informatie. Alleen u bepaalt wie toegang heeft tot uw data; door end-to-end encryptie is het volledige traject beveiligd. Bestanden worden automatisch op alle devices met Enterprise Drive gesynchroniseerd. U kunt ook bepalen wie ‘alleen lezen’ of ‘lezen en schrijven’ of ‘admin’ rechten krijgt. Dat stelt u eenvoudig in. Enterprise Drive is geschikt voor Windows en Mac computers en mobiele apparaten (iOS en Android).

Meer informatie over Enterprise Drive

Microsoft 365 en security trainingen
Korte trainingen om digitaal vaardiger te worden

Cursusmappen, langdradige video’s en op vaste tijdstippen online cursussen volgen is vaak onpraktisch, prijzig en tijdrovend. Toch wilt u dat uw medewerkers het maximale halen uit uw Microsoft Office 365 investering. Dé oplossing: het unieke trainingsprogramma 5 Minutes Online Training (5MOT).

Meer informatie over Microsoft 365 en security trainingen

Helder Legal Fax
E-Fax oplossing met SLA speciaal voor de juridische sector

Deze faxdienst is een volwaardige vervanging van de traditionele fax. De faxen worden verzonden via internet, waardoor een analoge of ISDN telefoonverbinding niet meer nodig is. Helder Legal Fax is de enige digitale fax, die werkt als een echte fax en waarbij de betrouwbaarheid gegarandeerd wordt door de leverancier. Bovendien wordt deze faxination dienst ook gebruikt door De Rechtspraak.

Meer informatie over Helder Legal Fax

Voice over IP
Besparen op telefoonkosten en meer

Helder Telecom is dé specialist op het het gebied van Voice over IP (VOIP) voor de zakelijke markt. Bellen via internet (IP) biedt vele voordelen. U bespaart op telefoonkosten, bent altijd en overal bereikbaar, beheert uw data en telefonie netwerk in één systeem en interne applicaties zijn vaak eenvoudig te integreren. 

Meer informatie over Voice over IP

Vaste Telefonie
Uw telefooncentrale is de spil in het contact met klanten, leveranciers en medewerkers.

Optimale bereikbaarheid is erg belangrijk. Maar zelfs de meest stabiele telefoonoplossing hoeft u geen vermogen te kosten. Helder adviseert u over de optimale telefooncentrale en onderliggende netlijnen of breedbandverbindingen. Daarnaast neemt Helder Telecom installatie, service en onderhoud voor zijn rekening. Helder is leverancier van uitsluitend A-merken op het gebied van bedrijfstelefonie. Met Helder Telecom belt u zonder zorgen over een betrouwbare vaste lijn tegen de beste tarieven.

Meer informatie over Vaste Telefonie

Veilig Mailen
Eenvoudig en rechtsgeldig stukken versturen

Helder Veilig Mailen maakt gebruik van Bastion 365: hiermee bent u NTA 7516 compliant en voldoet u aan de gestelde eisen voor veilig adhoc uitwisselen van gegevens met onder andere de Rechtspraak.

Meer informatie over Veilig Mailen

Mobiele Telefonie
Optimale bereikbaarheid is belangrijk voor ondernemers in alle sectoren.

Tijdens ieder klantencontact kunt u uw organisatie profileren en potentiële klanten zelfs over de streep trekken klant te worden. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans. Helder Telecom biedt u ook mobiele oplossingen voor maximale bereikbaarheid in deze huidige veeleisende 24-uurs economie. Met de toevoeging van deze dienst kunt u bij Helder Telecom terecht voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet; hét totaalpakket aan communicatieoplossingen. Met de nieuwe mobiele diensten van Helder Telecom hoeft geen één contactmoment meer verloren te gaan.

Ons mobiele portfolio bestaat uit drie diensten:

 • Helder Mobiel vormt de 'basis' van het Helder Telecom mobiele aanbod. Echter biedt Helder Mobiel veel meer faciliteiten dan wat u verwacht.
 • Helder Mobile connect verbindt uw eigen telefooncentrale met de gemakkelijke voorzieningen van uw mobiele telefoon. Dankzij deze slimme koppeling komen alle faciliteiten waaraan u bij vaste telefonie gewend bent, ook beschikbaar voor uw mobiele telefoon(s).
 • Helder Managed Mobile is de climax van vast-mobiel integratie. Door middel van de ultieme integratie worden alle vaste telefonie faciliteiten ook beschikbaar op uw mobiele telefoon(s).

Meer informatie over Mobiele Telefonie

Mobile Device Management
Overal en altijd veilig kunnen werken

Helder Telecom Mobile Device Management (MDM) biedt een set van mogelijkheden waarmee mobiele apparaten centraal worden beveiligd, geïnstalleerd en onderhouden. MDM maakt het mogelijk om automatisch systeemmanagementtaken te beheren, voor zowel Windows Mobile, Apple, Android, BlackBerry en Symbian Smartphones. MDM is een SaaS-oplossing, wat betekent dat je up and running bent in enkele minuten, zonder dat u de server-infrastructuur hoeft te installeren. Met MDM heb je een kant en klare device management oplossing, die leidt tot een duidelijke en een lage total cost of ownership.

Meer informatie over Mobile Device Management

Vast Mobiel Integratie
Kostenbesparend en talloze mogelijkheden

Mobiele en vaste telefonie kunnen op verschillende manieren en op uiteenlopende niveaus worden geïntegreerd. De meest eenvoudige vorm is het aanbrengen van slimme doorschakelingen. De meest geavanceerde vorm luistert naar de naam Helder Managed Mobile. Eén van de voordelen is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Als u gebruik maakt van Helder Managed Mobile is er namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Alle voordelen op een rij:

 • Meest optimale vorm van vast-mobiel integratie
 • Snel beschikken over geactiveerde simkaarten
 • Meerdere mobiele nummers per simkaart mogelijk
 • Maximale grip op belgedrag
 • Slimme routeringsmogelijkheden
 • Niet investeren in een eigen telefooncentrale
 • Altijd kunnen beschikken over de nieuwste telecomfaciliteiten
 • Maximale betrouwbaarheid
 • Eén factuur en één aanspreekpunt

Meer informatie over Vast Mobiel Integratie

Helder Internet Back-up
Altijd online met een 4G back-up verbinding

Last van een internetstoring? Met een automatische back-up verbinding via 4G, kunt u altijd online bereikbaar blijven. Hiermee heeft u maximale zekerheid dat de internet- en/of telefonieverbinding blijft werken. Ook wanneer er een storing is in bijvoorbeeld de glasvezel internetverbinding.

Meer informatie over Helder Internet Back-up

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis