De Praktijk Management Software (PMS) is het digitale fundament van uw praktijkvoering. In het PMS wordt alles vastgelegd en werken al uw advocaten of notarissen samen om de cliënt bij te staan. Een goed PMS draagt bij aan een efficiënt kantoor en een betere dienstverlening. Zo kunt u zich richten op de cliënt, in plaats het organiseren van dossiers.

Het juiste softwarepakket voor de juridische praktijk

Een goed softwarepakket voor de juridische praktijk is intuitief, compleet en volledig ingericht op het ondersteunen van uw kantoor. De software van de Lexxyn Groep Partners is volledig ontworpen om het juridisch proces te ondersteunen, en advocaten en notarissen altijd van het juiste digitale gereedschap te voorzien. De PMS systemen van de Lexxyn Groep Partners zijn geschikt voor kleine tot grote kantoren en voorzien in alle gemakken en functies die de moderne advocaat of notaris zich wenst.

Praktijk Management Software voor de advocatuur

NEXTmatters van NEXTlegal

Bevrijd uzelf van die belemmerende bomen en kies met NEXTmatters voor één digitaal hart van uw advocatenkantoor. In NEXTmatters bundelen de specialisten van NEXTlegal alle kernfunctionaliteiten die u als advocaat en het ondersteunend personeel nodig heeft. Van tijdschrijven tot dossiervorming en van een goed werkend DMS tot een volledig financiële administratie.

Meer over dit pMS

CClaw van Clip Consultants

Bent u advocaat en zoekt u een compleet softwarepakket voor uw advocatenkantoor? Of wilt u uw kantoor beter en efficiënter inrichten, wellicht meer digitaliseren en daarmee klaar zijn voor de toekomst?
Dan is Clip Consultants de aangewezen partij. Met CClaw, software voor de advocatuur.

Meer over dit PMS

Praktijk Management Software voor het notariaat

NEXTassyst van NEXTlegal

NEXTlegal levert al bijna 20 jaar betrouwbare geïntegreerde software voor de notaris. NEXTassyst is het digitale hart van uw kantoor waardoor u geen andere applicaties meer nodig heeft. U heeft alles zelf onder controle én krijgt geweldige support.

Meer over dit PMS

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?