Door onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van advocaten, notarissen en deurwaarders bij hun digitaliseringsuitdagingen, weten we hoe tijdrovend en frustrerend het kan zijn om steeds dezelfde documenten opnieuw te moeten maken. Daarom hebben we onze expertise gebruikt om een oplossing te vinden: document automatisering.

Onze document automatiseringssoftware is speciaal ontworpen om juridische professionals te helpen tijd en moeite te besparen bij het maken van documenten. Met document automatisering kunt u eenvoudig templates maken voor veelgebruikte documenten zoals contracten, overeenkomsten en juridische brieven. Vervolgens kunt u deze templates snel en gemakkelijk aanpassen en genereren voor uw specifieke behoeften.

Snel, efficiënt en nauwkeurig juridische documenten maken

Onze document automatiseringssoftware maakt gebruik van de nieuwste technologieën om document assembly en documentengenerator te bieden. Dit betekent dat u kunt profiteren van snellere, efficiëntere en nauwkeurigere document creatieprocessen.

Of u nu werkt voor een groot advocatenkantoor of een kleinere praktijk, document automatisering kan u helpen uw werk efficiënter te doen. Door het gebruik van onze software kunt u uw tijd en energie besparen en u kunt zich richten op wat echt belangrijk is: het bieden van hoogwaardige juridische diensten aan uw cliënten.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw document creatieprocessen te stroomlijnen en uw efficiëntie te verbeteren, is document automatisering de perfecte oplossing voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze software en hoe het kan helpen uw praktijk te verbeteren.

De Lexxyn Groep Partners bieden drie oplossingen voor Document Automatisering:

(Intelligente) Modellen in NEXTmatters en NEXTassyst van NEXTlegal

Volledig geïntegreerd in de praktijkmanagementsoftware, dus altijd toegang tot alle relevante dossierinformatie voor het geautomatiseerd samenstellen van akten, overeenkosten en brieven. Op basis van standaardmodellen en uw eigen sjablonen, volledig in uw eigen huisstijl.

Meer informatie

De Modellengenerator van ICT Concept

Genereer met de Modellengenerator in een handomdraai op basis van juridisch altijd up-to-date modelcontracten eenvoudig overeenkomsten en andere contracten op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, huurrecht en ondernemeingsrecht.

Meer informatie

 

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?