Waar u ook bent, u wilt overal uw cliënt van het beste advies kunnen voorzien. Op kantoor, in de rechtbank, bij de cliënt of onderweg, snelle en veilige toegang tot uw belangrijkste data en applicaties is van het grootste belang.

Met onze cloud gebaseerde werkplekoplossingen maakt het niet meer uit welke applicatie u gebruikt, waar u bent of met welk apparaat u werkt. In de Private Cloud staan data altijd veilig en dankzij Microsoft 365 kunt u altijd overal bij uw e-mail en documenten.

Modern Workplace

Voor elke medewerker de beste werkplek

Om het maximale uit de dag te halen willen medewerkers een werkplek die past bij hoe zij willen werken. De Modern Workplace oplossingen van de Lexxyn Groep Partners voorzien hierin en zorgen dat fee-earners en ondersteunend personeel een werkplek hebben die naadloos aansluit bij hun taken. De Modern Workplace is voorzien van de beste beveiliging en handige tools die het juridisch leven makkelijker maken.

De Modern Workplace onderscheid zich van de klassieke werkplek door een optimale integratie van applicatie, werkplek en werkproces. Kantoren die willen werken met SaaS applicaties en Microsoft 365 willen dat dit veilig en efficiënt kan, de Modern Workplace voorziet hierin. Volledig beheerd en beveiligd door specialisten in uw sector.

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?