Bij de stijgende temperaturen van de laatste tijd zou je er niet aan willen denken: opruimen. Toch kan de zomer, wanneer het misschien wat rustiger is in uw praktijk, een geschikt moment zijn om uw digitale zaken weer eens op orde te brengen. Dit zorgt ervoor dat u na de vakantie met hernieuwd overzicht en volle vaart aan de slag kunt gaan.

Omdat opruimen (en vooral het terugvinden van zaken) eenvoudiger is met een systeem, besteden we in deze nieuwsbrief extra aandacht aan ons Document Management Systeem (DMS). Met dit systeem verzamelt u snel en eenvoudig alle nodige informatie in één centraal digitaal depot, gekoppeld aan uw dossiers en cliënten in CClaw. Dit is niet alleen overzichtelijk, maar bespaart u ook tijd bij het zoeken naar documenten.

Als u deze zomer gaat opruimen, dan helpen wij u graag met het implementeren van het juiste systeem. Maar mocht u deze zomer liever gewoon even uitvliegen, dan wensen wij u namens het hele team van Clip Consultants natuurlijk ook een zeer fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,

Jeroen de Boer
Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Blogs
  • Meet The Team interviews
  • Nieuwe Legal&Tech Magazine van de Lexxyn Groep

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>>

Clip Consultants

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.