ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Juridische professionals hebben behoefte aan specifieke automatiseringsdiensten. Daarom vinden zij het prettig om samen te werken met de Lexxyn Groep. De Lexxyn Partners zijn stuk voor stuk specialisten in hun eigen discipline. Tegelijk werken ze allemaal vrijwel exclusief voor de juridische sector. Dit betekent dat zij uw processen kennen, op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en weten wat u nodig hebt om zorgeloos uw werk te kunnen doen.

Zijn de leden van de Lexxyn Groep elk op zich al hoogwaardige dienstverleners; samen zijn ze niet te verslaan. Met alle ontzorging die een juridische praktijk zich maar kan wensen op het gebied van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, relatiebeheer, webdiensten, portals, digitalisering van archieven en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde software. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Bij de Lexxyn Groep vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten.

 

 

Referenties: Lexxyn Groep in de praktijk

VBTM Advocaten: Wij zijn geen kantoor om stil te staan

Van een cassettebandje, vastgeklikt op het dossier, naar proactief tijdschrijven en dossiers inzien op de Rechtbank via een Microsoft Surface. VBTM Advocaten heeft de ontwikkelingen op ICT-gebied vanaf de oprichting, twintig jaar geleden, voortdurend op de voet gevolgd. ‘We kijken altijd naar buiten, naar de wereld om ons heen. Verandert die, dan transformeren wij mee.’

Lees het volledige verhaal

Vanuit een stevig ICT-fundament bouwt Van Campen Liem aan groei

Van Campen Liem is een advocatenkantoor dat sinds de oprichting een ongekend grote groei heeft doorgemaakt. De juridische dienstverlening van dit kantoor staat bekend als subliem. Tijd voor een gesprek met Karen Althoff en Menno van der Klein over thuiswerken, tijd schrijven en Business Intelligence.

Lees het volledige verhaal 

Modern ondernemerschap typeert Notariskantoor Oudewater

Arjan Kuiper, sinds 2010 notaris, praat met ons over de durf om binnen het notariaat te automatiseren. ‘Toen ik in 2010 begon, gebruikten we verouderde software in combinatie met een rammelende server.’ Hét moment voor dit notariskantoor uit Oudewater om uit te kijken naar nieuwe hard- en software om toekomstbestendig te ondernemen.

Lees het volledige verhaal
 

In onderstaande videos (2011) ziet u de ervaringen uit de praktijk over samenwerken met de Lexxyn Groep:

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis