ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Architect en leverancier van CClaw, een compleet softwarepakket voor de advocatuur

Clip Consultants is ontwikkelaar en leverancier van CClaw, een compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor de advocatuur. CClaw geeft up-to-date inzicht in dossier- en relatiegegevens en de tijd die aan dossiers besteed is. De eenvoudige gegevensuitwisseling met o.a. Microsoft Office in combinatie met de urenregistratie zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is verkrijgbaar met of zonder integratie van de financiële administratie. Er zijn extra modules om de bedrijfsvoering compleet te maken zoals een Cliëntenportaal, een Document Management Systeem en een module voor flexibele rapportages. Tevens is er een webversie van CClaw beschikbaar: men hoeft dus niet meer te kiezen voor óf Cloud óf lokale IT-infrastructuur. De webversie kan tegelijkertijd en naast de ‘traditionele’ versie van CClaw gebruikt worden.

 

Producten en diensten

CClaw
Software voor de advocatenpraktijk.

CClaw is een compleet softwarepakket voor de juridische praktijk. CClaw geeft direct inzicht in up-to-date dossier en relatiegegevens. Daarnaast biedt het optimaal inzicht in de tijdsbesteding. De eenvoudige gegevensuitwisseling in combinatie met de urenregistratie zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is tevens verkrijgbaar in een versie waarbij de financiële administratie volledig is geïntegreerd. 

Meer informatie over CClaw

CCweb
De webversie van CClaw

Vanaf nu hoeft de advocaat niet meer te kiezen voor óf Cloud óf lokale IT infrastructuur. Kies voor werken met het beste van deze 2 werelden, ofwel ‘hybride’ werken. De webversie kan tegelijkertijd en naast de ‘traditionele’ versie gebruikt worden.

Meer informatie over CCweb

CCdlm - Dynamic Law Manager
Het systeem voor snelle en flexibele rapportages

CCdlm - Dynamic Law Manager is ontworpen voor en door advocaten. Met Dynamic Law Manager en CClaw wordt business intelligence voor advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. Voor de beste beslissingen is betrouwbare informatie immers cruciaal. Bekijk ook de brochure >>>

Meer informatie over CCdlm - Dynamic Law Manager

CCdms
Multifunctioneel document management systeem

Het DMS van Clip Consultants is een multifunctionele oplossing voor uw kantoor. Door middel van Full Text Search heeft u met slechts enkele zoekcriteria snel alle documenten waarin het zoekwoord voorkomt op uw scherm. Ter voorkoming van het overschrijven van documenten kunt gemakkelijk versies maken met de functionaliteit ‘inchecken/uitchecken’. Ook voegt CCdms extra functionaliteiten toe aan uw Outlook omgeving.

Meer informatie over CCdms

CClaw Dossier Online
Klantenportaal

Met CClaw Dossier Online deelt u rechtstreeks vanuit CClaw informatie met uw cliënten via het internet. Uw cliënt heeft via uw website toegang tot een persoonlijke klantomgeving en kan direct de status van het dossier raadplegen, een concept dagvaarding bekijken en controleren wat er op de declaratie staat. Bekijk ook de brochure >>>

Meer informatie over CClaw Dossier Online



Naar website

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook