ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur

Clip Consultants is ontwikkelaar en leverancier van CClaw; een compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor de advocatuur. CClaw geeft up-to-date inzicht in dossier- en relatiegegevens en de tijd die aan dossiers besteed is. De eenvoudige gegevensuitwisseling met o.a. Microsoft Office (Word- en Outlookkoppeling), in combinatie met de urenregistratie (bijvoorbeeld via een app) zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is verkrijgbaar met of zonder integratie van de financiële administratie. Er zijn extra modules om de bedrijfsvoering compleet te maken zoals een in eigen beheer ontwikkeld Document Management Systeem en een module voor flexibele rapportages. Voordeel van 'in huis ontwikkeling' is dat alles volledig met elkaar is geïntegreerd. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Met het oog op digitaal procederen is CClaw ook voorzien van een eigen aansluitpunt naar de Rechtspraak.

 

Producten en diensten

CClaw
Software voor de advocatenpraktijk.

CClaw is een compleet softwarepakket voor de juridische praktijk. CClaw geeft direct inzicht in up-to-date dossier en relatiegegevens. Daarnaast biedt het optimaal inzicht in de tijdsbesteding. De eenvoudige gegevensuitwisseling in combinatie met de urenregistratie zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is tevens verkrijgbaar in een versie waarbij de financiële administratie volledig is geïntegreerd. 

Meer informatie over CClaw

CCdms
Multifunctioneel document management systeem

Het DMS van Clip Consultants is een multifunctionele oplossing voor uw kantoor. Door middel van Full Text Search heeft u met slechts enkele zoekcriteria snel alle documenten waarin het zoekwoord voorkomt op uw scherm. Ter voorkoming van het overschrijven van documenten kunt gemakkelijk versies maken met de functionaliteit ‘inchecken/uitchecken’. Ook voegt CCdms extra functionaliteiten toe aan uw Outlook omgeving.

Meer informatie over CCdms

CCdlm - Dynamic Law Manager
Het systeem voor snelle en flexibele rapportages

CCdlm - Dynamic Law Manager is ontworpen voor en door advocaten. Met Dynamic Law Manager en CClaw wordt business intelligence voor advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. Voor de beste beslissingen is betrouwbare informatie immers cruciaal. Bekijk ook de brochure >>>

Meer informatie over CCdlm - Dynamic Law Manager

CCweb app
Eenvoudig altijd en overal uw gewerkte uren bijhouden met uw smartphone of tablet

Via de web app van CClaw kunt u gemakkelijk onderweg of bijvoorbeeld vanuit thuis op de bank uw gemaakte uren schrijven.

Als advocaat wilt u graag inzicht in alle werkzaamheden en (declarabele) werkuren. Daarom wilt u liefst zo snel en makkelijk mogelijk uw uren kunnen schrijven. Waar u ook bent. Deze web app biedt dan uitkomst. Hiermee kunt u eenvoudig altijd en overal uw gewerkte uren bijhouden met uw smartphone of tablet. 

Meer informatie over CCweb app


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis