Nieuwsberichten en blogs

Categorie
Thema
Partner
Blog

Drie superhandige ‘verborgen’ pareltjes van NEXTassyst voor notarissen

Optimaliseer uw notariële praktijk met NEXTassyst's verborgen schatten. Leer hoe u moeiteloos documenten van dossierpartijen inziet, iDeal-betalingen aan declaraties toevoegt en kadasterfacturen efficiënt verwerkt.
Blog

Prinsjesdag voor het notariaat: waar gaat u in investeren?

Traditiegetrouw maakt onze overheid op Prinsjesdag bekend waar ons belastinggeld het komende jaar in geïnvesteerd gaat worden. Een goed moment dus voor notarissen om zich af te vragen waar ze zelf eigenlijk in de toekomst in zouden willen investeren. Om die vraag te beantwoorden, onderzocht Lexxyn Groep de digitaliseringsplannen van het Nederlandse notariaat.
Blog

NEXTassyst maakt digitaal oprichten BV (DOBV) nóg makkelijker

Ontdek hoe NEXTassyst notarissen en hun cliënten helpt om eenvoudig digitaal een BV op te richten (DOBV) via het KNB-platform. Lees meer over de naadloze integratie.
Blog

In 5 stappen naar een nieuw DMS

Een nieuw Document Management Systeem (DMS) in gebruik nemen kan een hele onderneming zijn. Hoe weet u zeker dat alle dossiers goed over zijn gezet? Is alles goed getest? Wat gebeurt er na de oplevering? In dit blog leest u alles over hoe u in vijf stappen tot een nieuw DMS komt.
Blog

Project DT: de status en de impact voor de advocatuur op korte termijn

Het project DT, ook wel bekend als Project Digitaal Procederen, heeft als doel om het juridische proces in Nederland te moderniseren en te digitaliseren. Het project streeft ernaar om papieren procedures te vervangen door een efficiënt en digitaal platform. Hierdoor kunnen betrokken partijen elektronisch communiceren, documenten indienen en zaken behandelen. Clip Consultants houdt de ontwikkelingen voor u in de gaten. Onze visie? Project DT is in de eerste stappen niet zo heel spannend (gelukkig maar, er is van KEI geleerd).
Blog

Een storm in een glas water: keer de migratiewind

Overweeg de juiste software voor de toekomst tijdens de vakantieperiode. Ontdek hoe codes geel, oranje en rood u kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.
Blog

De kracht van Teams telefonie integraties met CRM's als Salesforce, Dynamics en Hubspot

De kracht van Teams telefonie integraties met CRM's als Salesforce, Dynamics en Hubspot
Blog

Koop op afstand maakt werk incassospecialisten moeilijker

De wetgeving bepaalt dat bij een dagvaarding rondom het kopen op afstand, oftewel overeenkomsten die op afstand worden afgesloten, nogal wat eisen aan de verkoper worden gesteld.
Blog

Wat is NIS 2 en wat moet u er over weten?

In januari 2023 is er een nieuwe versie van de Europese NIS richtlijn uitgebracht, genaamd NIS 2. Deze richtlijn is erop gericht de veiligheid van toeleveringsketens te verbeteren door individuele bedrijven te verplichten om cyber veiligheidsrisico’s in toeleveringsketens en leveranciersrelaties te gaan beheersen.

Evenementen en webinars

Categorie

Selecteer

Thema
Partner
Event en/of webinar gemist?

Evenement en/of webinar gemist?

Geen probleem! Op deze pagina vind je een terugblik van al onze events en webinars. Heb je nog vragen over een van de events of webinars? Neem dan contact met ons op!