Met de invoering van de nieuwe Gedragscode Informatiebeveiliging van de KNB stelt de brancheorganisatie duidelijke kaders omtrent wat notarissen geregeld moeten hebben op het gebied van informatiebeveiliging. De inhoud van de richtlijn is tot stand gekomen aan de hand van een marktconsultatie bij diverse IT-partijen, adviseurs en andere betrokkenen, waaronder ICT Concept.

De veilige toegang tot - en beheer van - systemen, veilige communicatie en uitwisseling van gegevens met ketenpartners en cliënten, en strenge regels voor het omgaan met gevoelige informatie; het notariaat staat voor een behoorlijke uitdaging. Wat moet u als notaris allemaal geregeld hebben, welke oplossingen kunnen daarbij helpen en hoe zorgt u dat u ook in de toekomst uw kantoor digitaal veilig houdt?

Over deze onderwerpen en meer gaan we in gesprek met:

  • Joop de Rooij - CISO ICT Concept
    Joop deelt wat er allemaal komt kijken bij de implementatie van deze gedragscode binnen uw kantoor en waar u op moet letten en over na moet denken.
  • Alain Derkse & Kevin Linnebank - Inside Sales ICT Concept
    Alain en Kevin hebben al vele notarissen advies gegeven over de toe te passen beveiligingsoplossingen voor hun kantoor en delen deze inzichten graag met u.
  • Philip Voogt - Oprichter en Commercieel Directeur Aangetekend B.V.
    Philip is als oprichter van Aangetekend B.V. een kenner op het gebied van vertrouwde en beveiligde communicatie oplossingen. De oplossingen van Aangetekend B.V. sluiten dan ook perfect aan bij de eisen gesteld binnen de nieuwe gedragscode.

Agenda

Dinsdag 12 september 2023
12:00 tot 13:00 uur
Live webinar via YouTube

Kunt u dit webinar niet live volgen? Registreer u alsnog, dan kunnen wij u de link om het webinar terug te kijken na afloop toesturen.

Registreer nu om deel te nemen aan dit webinar

ICT Concept

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.