Het Waddinxveense notariskantoor Van der Meulen Kock & Ubachs Notarissen heeft ICT-dienstverlener ICT Concept gekozen voor het leveren en beheren van haar nieuwe ICT omgeving. Mede ter voorbereiding van de toekomstige overstap naar de nieuwe notarissoftware NEXTassyst van Devoon was het zaak om ook de basis waar deze nieuwe applicatie op komt te draaien te moderniseren.

Uitgangspunten voor deze overstap waren dat het kantoor zelf zo min mogelijk inspanningen op het gebied van het dagelijkse beheer moest hebben en dat de nieuwe ICT partner ook na de levering van de nieuwe omgeving betrokken zou blijven bij de ontwikkeling van het kantoor. Daarom werd op voordragen van Devoon een verkennend gesprek gestart met ICT Concept, onderdeel van de Lexxyn Groep. Hieruit bleek al snel dat de jarenlange kennis en ervaring van ICT Concept in het notariaat en de goede samenwerking met mede Lexxyn Groep Partner Devoon het kantoor enorme voordelen zou gaan bieden.

Lees het complete bericht op de website van ICT Concept: https://ict-concept.nl/nieuws/2019/02/van-der-meulen-kock-ubachs-notarissen-vertrouwt-kantoor-kritische-ict-toe-aan-ict

ICT Concept

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.