Persoonlijk contact is een van de onderdelen die ons werk zo leuk maakt. Samen proberen we onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken. Dat betekent dat we de klant áltijd proberen te helpen. Bij ons vind je geen keuzemenu, geen wachtrij, geen secretaresses maar vakidioten die direct weten wat u bedoelt en weten waar ze het over hebben. 

Dit wordt gewaardeerd. Wij hebben het voorrecht om elk jaar substantieel te mogen groeien. Daarom zijn we heel blij dat we weer twee nieuwe helden aan ons team kunnen toevoegen. Zoë gaat aan de slag als techneut en Carolien komt onze consultancyafdeling versterken. Hoogste tijd om verder met hun kennis te maken.  

First things first: Wie zijn jullie?
Zoë: “Ik ben Zoë, 26 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Schoonhoven. Ik heb in Rotterdam Elektrotechniek gestudeerd. Daarna ben ik naar Vught verhuisd waar ik vijf jaar als “Embedded Software and Hardware Developer” (veel met FPGAs bezig geweest) heb gewerkt. Toen was het tijd om terug te gaan naar huis en mijn familie in omgeving Utrecht/Zuid-Holland.

Carolien: “Mijn naam is Carolien Waterman, ik ben 26 jaar oud. Ik woon met veel plezier in het hartje van Leiden, waar ik recentelijk ben afgestudeerd.”

Lees het complete interview op de website van NEXTlegal:

NEXTlegal

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.