Persoonlijk contact is een van de onderdelen die ons werk zo leuk maakt. Samen proberen we onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken. Dat betekent dat we de klant áltijd proberen te helpen. Bij ons vind je geen keuzemenu, geen wachtrij, geen secretaresses maar specialisten die direct weten wat u bedoelt en weten waar ze het over hebben.

Dit wordt gewaardeerd. Elk jaar mogen we weer veel nieuwe klanten verwelkomen. Om u zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen zijn we altijd op zoek naar nieuwe helden om ons team te versterken. We zijn heel blij dat we sinds oktober versterking hebben gekregen van Martijn. Hoogste tijd om verder met hem kennis te maken.

Nogmaals: welkom Martijn! Vertel, wie ben je?
“Ik ben Martijn, 27 jaar en kom oorspronkelijk uit Maastricht. Na mijn studie in Tilburg ben ik daar blijven plakken. Ik heb eigenlijk psychologie gestudeerd, maar vanwege de sterke statistiek component in die studie ben ik uiteindelijk het Business Intelligence (BI)-wereldje in gerold.”

Lees het complete interview op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/interview-martijn-ceha-data-is-king/

NEXTlegal

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.