Om te helpen deze plannen richting en vorm te geven, onderzoekt Lexxyn Groep middels een nieuwe benchmark de digitalisering van het Nederlandse notariaat. In de benchmark wordt onder meer ingegaan op technologie keuzes, investeringsgebieden, thuiswerken, beveiliging, communicatie en meer. Mr. Online heeft zich als mediapartner verbonden aan dit onderzoek.

Vergelijking met vakgenoten

Kantoren die deelnemen aan het onderzoek ontvangen, nadat alle data is geanalyseerd, een persoonlijke benchmark waarin hun antwoorden worden vergeleken met het gemiddelde van de rest van het notariaat. Zo kunnen zij zien waar zij staan ten opzichte van hun vakgenoten. Dit geeft nieuwe inspiratie en ideeën om de eigen digitaliseringsstrategie weer verder vorm te geven. De benchmark kan worden ingevuld door ieder kantoor, van iedere omvang of rechtsgebied. De benchmark wordt naar verwachting nog voor de zomer gepubliceerd.

Deelnemen aan het onderzoek

Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten en kan volledig online. Kunt u het onderzoek niet in één keer afronden, dan kunt u ook op een later moment weer verder gaan. De onderzoeksperiode loopt van maandag 13 maart tot en met zondag 16 april.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

Wilt u graag deelnemen aan het onderzoek, maar heeft u toch nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met onze Evan Melhem (Marketing & Communicatie Adviseur) via emelhem@lexxyn.nl.

Lexxyn Groep

Lexxyn Groep is de totaal ICT-dienstverlener voor de juridische praktijk. Zes intensief samenwerkende partners bieden gezamenlijk alles wat de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij nodig hebben.