In het magazine Legal&Tech staan we samen met de Lexxyn Groep Partners en interessante gasten uit de juridische wereld, stil bij de ontwikkelingen op het gebied van ICT en digitalisering voor de juridische praktijk. Een niet te missen blad dus voor de jurist met een zwak voor technologie.

Editie 6 van Legal&Tech is nu uit, en is zowel als gratis e-zine (geen registratie noodzakelijk) en fysiek magazine voor u beschikbaar. Ontvangt u Mr. Magazine? Dan treft u bij de uitgave van juni een exemplaar aan. Heeft u geen abonnement op Mr. Magazine, of is het Legal&Tech magazine niet meegeleverd? Ga dan naar onze website en vraag uw gratis exemplaar aan.

In editie 6 lees u onder andere:

  • Koffie met, de SJBN: voorzitter Afsoun Daoudi over digitalisering in de advocatuur;
  • De toekomst van NEXTlegal, een interview met Evert Jan van Schuppen;
  • Wat is NIS 2 en wat moet u er over weten?;
  • De 5 handigste integraties van de Xelion VoIP telefooncentrale;
  • Cliëntcontact makkelijker maken met CCvoice;
  • Hoe implementeer je succesvol een op Microsoft 365 gebaseerd DMS?;
  • AI in de juridische sector: bondgenoot of bedreiging?

Lees of ontvang nu gratis Legal&Tech.

Lexxyn Groep heeft een nieuwe website!

Na ruim 11 jaar was het tijd om www.lexxyn.nl af te stoffen en in een nieuw jasje te steken. Uw vertrouwde partner in ICT voor de Juridische Praktijk heeft een opfrisbeurt gekregen, klaar voor een nieuwe fase van samenwerking en synergie tussen de Lexxyn Groep Partners.

Benieuwd naar het eindresultaat?
Ga naar www.lexxyn.nl, en laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

Lexxyn Groep

Lexxyn Groep is de totaal ICT-dienstverlener voor de juridische praktijk. Zes intensief samenwerkende partners bieden gezamenlijk alles wat de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij nodig hebben.