Wat is de definitie van goed? De laatste weken hebben wij uitgebreid met een aantal van onze klanten gesproken over hoe zij naar IT kijken en wat ze van ons verwachten. De rode draad was: jullie moeten gewoon zorgen dat alles goed geregeld is. En dat zette me aan het denken, want wat is voor jou dan goed?

Gelukkig bleek dat we in de praktijk konden voldoen aan de definitie van "goed" van deze klanten. Maar de truc is om dat ook te blijven doen in de toekomst. En in een snel veranderende wereld kan de definitie van goed volgend jaar weer heel anders zijn. De lat kan zomaar hoger liggen. Dat is ook prima, of beter gezegd goed, want dat houdt ons scherp. U mag een hoge verwachting van ons hebben, we zijn immers niet voor niets de marktleider in juridisch Nederland.

We blijven dus ook verder verbeteren, en één van de verbeteringen die u binnenkort zult zien is een verbetering in ons facturatieproces. We werken aan duidelijkere, overzichtelijkere facturen, gekoppeld aan betere interne procesautomatisering zodat er ook een kleinere kans is op fouten.

In deze nieuwsbrief delen we weer een aantal van onze best bewaarde geheimen en leuke nieuwtjes. Rest mij niks anders dan u en uw collega's een goede zomervakantie te wensen en als u op pad gaat, een goede reis!

Hendri van Norden
Directeur Sales en Marketing

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Slim omgaan met wachtwoorden
  • Vers van de pers: Legal&Tech 6
  • Gratis Cybersecurity trainingen voor ICT Concept klanten
  • Leestip: het Cyberveilig woordenboek
  • Haal alles uit Microsoft 365 met de juiste IT-partner
  • Waarom een contractgenerator voor een accountant in 2023 onmisbaar is
  • Kent u onze nieuwe collega?

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>>

ICT Concept

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.