Ik wil een klein, speciaal soort stukje geluk met u bespreken. Het onverwachtse geluk. Wij gingen met ons gezin een paar weken terug op vakantie naar Engeland. Wij komen daar vaker omdat mijn vrouw uit Engeland komt, dus we kennen de omgeving daar best goed. En toch lukte het daar om onverwachts geluk te vinden.

Tijdens het rondtoeren kwamen we terecht in St. Yves, en daar vond ik het: onverwachts geluk. Ik ben niet zo'n strandmens, maar daar aan die Engelse kust werd zelfs ik opeens blij van een bezoekje aan het strand. Ik had niet gedacht in Engeland een strandvakantie te hebben met stralend weer, waar bovenal mijn hele gezin het ontzettend naar zijn zin had. Onverwachts.

En nu denkt u, ja meneer Van Norden, dat is fijn voor u, maar wat moet ik hier mee? Buiten dat ik hoop dat u deze zomer (of eigenlijk elke dag) onverwachts geluk vindt, wil ik u laten weten dat wij elke dag proberen u onverwachts geluk te bezorgen. Als ik op ons kantoor aanschuif bij een overleg van onze R&D collega's en daar hoor wat ze hebben bedacht om uw werk een beetje makkelijker te maken, of bij onze security collega's hoor dat ze iets gaafs hebben gemaakt om uw medewerkers te beschermen, dan doen we dat omdat we proberen u kleine ICT-geluksmomentjes te bezorgen.

Ik schreef eerder al eens in een nieuwsbriefopening over onze "best bewaarde geheimen", maar ik denk dat ik die filosofie maar eens moet gaan herzien naar onze "best bewaarde geluksmakers". Namens iedereen bij ICT Concept, een gelukkige zomer gewenst!

- Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing ICT Concept

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • ICT Concept doorloopt wederom met succes ISO27001 audit
  • Endpoint Management: grip op wat los en vast zit
  • ICT Concept in de praktijk
  • Webinars terugkijken
  • Legal&Tech Editie 4
  • "Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail"
  • Compliance en assurance: afspraak is afspraak
  • De dagvaarding als geautomatiseerd model

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.

ICT Concept

ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.