De sneltreinvaart waarmee de mobiele telefoon zich de afgelopen jaren een plekje heeft verworven in ons leven is ongekend. Van gebruiksobject om enkel mee te bellen is de gsm uitgegroeid tot een smart device. En de ontwikkeling van deze smartphone staat verre van stil, sterker nog hij evolueert in rap tempo. Op het gebied van mobiele telefonie kunnen we in 2020 dan ook zeker rekening houden met de volgende 5 trends.

FOLDABLE SMARTPHONE OF DUAL DISPLAY PHONE

De afgelopen jaren is het uiterlijk van de smartphone niet echt veranderd. De fysieke knoppen zijn grotendeels verdwenen, het beeldscherm is veelal wat groter geworden en de kwaliteit van het scherm is stukken beter. Maar nu staan we aan de vooravond van een grotere verandering. Telefoonfabrikanten zetten namelijk in op de opvouwbare telefoon (zoals de Samsung Galaxy Fold en motorola RAZR)  en de smartphone met dual display (zoals het nieuwe concept Microsoft Surface Duo, waardoor het uiterlijk van de smartphone zoals we hem nu kennen radicaal zal veranderen. Of deze nieuwe generatie telefoons in 2020 al echt gemeengoed zal worden is nog maar de vraag, maar wij gaan er vanuit dat dit in de toekomst de standaard zal worden. 

Lees het complete bericht op de website van Helder Telecom & ICT: https://www.heldertelecom.nl/nieuws/5-mobiele-trends-om-in-2020-in-de-gaten-te-houden/

Helder Telecom & ICT

Helpt de juridische praktijk om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos.