De DILA jury bestaat dit jaar uit Enrique Boerboom (Albert Heijn), Saskia Laseur (Van Doorne), Sanne Overbosch (Shell) en Jasper Spanbroek (KPN). Aan hen de lastige taak om, uit maar liefst 15 genomineerden die een case hebben geschreven, de beste 3 uit te kiezen om door te laten gaan naar de finale.

Tijdens de finale op 15 mei as. wordt een van de finalisten verkozen tot de beste zelfstandige juridische professional van 2023.

Over de DILA

De DILA is dé award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 9e keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr OnlineLexxynOSR juridische opleidingenWeagreeThe Legal Bench en Robert Walters.

De DILA is dé prijs voor de beste zelfstandige juridisch professional actief in de Nederlandse markt. Je kunt de DILA volgen via LinkedIn en de website: https://www.dutchindependentlegalaward.nl/

Lexxyn Groep

Lexxyn Groep is de totaal ICT-dienstverlener voor de juridische praktijk. Zes intensief samenwerkende partners bieden gezamenlijk alles wat de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij nodig hebben.