Het is bijna tijd om de hersens weer even op te laden voor de tweede helft van het jaar. Heeft u alles bereikt wat u in de eerste zes maanden heeft willen bereiken? Of zijn er toch zaken die tegen wil en dank "over de zomer heen getild moeten worden"?

Geen drama natuurlijk, maar heeft u dan wel inzicht in hoe uw kantoor er voor staat na deze eerste zes maanden? En wat u nog moet doen om uw doelstellingen voor dit jaar te behalen? Als het antwoord daarop nee is, dan stel ik voor dat u even verder leest. Want in deze nieuwsbrief hebben we een interview opgenomen over Business Intelligence voor de advocatuur: rapportages om de status en toekomst van uw kantoor mee in beeld te brengen.

Ook hebben we, mocht u nog wat meer inspiratie mee de zomervakantie in willen nemen, de nieuwe editie van het Lexxyn Groep magazine Legal&Tech en een paar handige CClaw tips voor u opgenomen in deze nieuwsbrief.

Een mooi streven voor de tweede helft van het jaar als u het mij vraagt: middels Business Intelligence de basis leggen voor uw "data driven" advocatenkantoor van volgend jaar. Namens alle collega's bij Clip Consultants, een hele fijne zomer gewenst!

Eugene Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • De aantrekkingskracht van rapportages
  • Tip van Clip: Het corrigeren van verrichtingen in CClaw
  • Tip van Clip: Print to CClaw
  • Tip van Clip: Het verschil: gebruiker vs medewerker
  • Legal&Tech Editie 4

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Clip Consultants

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.