ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Architect en leverancier van FORTUNA en NEXTmatters, complete softwarepakketten voor de juridische praktijk

Trivium Software is dé architect van innovatieve oplossingen voor de juridische praktijk. Met ruim 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers in Nederland. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. FORTUNA biedt volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met met Outlook, Microsoft Office en andere externe applicaties. NEXTmatters is de nieuwe generatie software voor de juridische praktijk. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geheel toegesneden op het moderne advocatenkantoor. 

 

Producten en diensten

NEXTmatters
Software voor de advocatenpraktijk.

NEXTmatters is de nieuwe generatie software voor de juridische praktijk. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geheel toegesneden op het moderne advocatenkantoor.

Meer informatie over NEXTmatters

FORTUNA
Software voor de advocatenpraktijk.

Met ruim 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers in Nederland. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. FORTUNA biedt volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met de Microsoft Office-toepassingen en andere externe applicaties zoals de postcodetabel.

Meer informatie over FORTUNANaar website

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook