ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


13/7/2020

Tip van Clip | Het verschil: gebruiker vs medewerker

Twijfelt u ook wel eens tussen de termen ‘gebruiker’ of ‘medewerker’? Ze lijken immers hetzelfde, maar dat zijn ze absoluut niet.

De gebruiker
Om toegang te krijgen tot CClaw moet een gebruikersprofiel worden aangemaakt. Dat profiel bestaat uit een inlogcode, gebruikersnaam en wachtwoord en middels dit profiel is het recht om in te loggen in CClaw geregeld. Bij het aanmaken van het profiel wordt de gebruiker toebedeeld aan een groep. Per groep zijn bepaalde functionaliteiten in- en/of uitgeschakeld, waarmee gelijk de gebruikersrechten voor alle gebruikers in die desbetreffende groep zijn geregeld. Kortom, middels het gebruikersprofiel is de basis van het gebruik van CClaw vastgelegd.

De Tip van Clip:
Maak een gebruikersprofiel aan om de toegang tot CClaw te regelen. Hoe u eenvoudig een nieuw profiel kunt aanmaken is te zien in dit filmpje:


De medewerker
Wordt er van een medewerker binnen uw organisatie verwacht dat deze uren gaat schrijven, dan dient u hier aanvullend een medewerkersprofiel voor aan te maken. Dit profiel biedt, naast het schrijven van uren op naam van de desbetreffende medewerker, nog meer mogelijkheden. In de volgende Tip van Clip gaan we dieper in op die mogelijkheden en het aanmaken van een medewerkersprofiel.

Heeft u tot die tijd vragen over het gebruikersprofiel, neem dan contact met mij op via e-mail: kevin@clipconsultants.nl of telefonisch via: 0413 34 8888

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook