ICT voor de Juridische Praktijk

Scan Service Nederland


Met ingang van 1 maart 2015 zijn alle werkzaamheden van Scan Service Nederland overgegaan naar I-FourC >>>

Meer informatie over I-FourC: www.I-FourC.nl

 

Scan Service Nederland 

Scan Service Nederland zorgt voor een inzichtelijk en toegankelijk archief. Een belangrijk aspect in dit proces is het vakkundig digitaliseren, waar het onttrekken van waardepapieren onderdeel van uitmaakt. Na de wettelijke bewaartermijn zorgt Scan Service Nederland voor gecertificeerde vernietiging. Dit gaat altijd volgens een vaste procedure, waarbij de waardepapieren teruggestuurd worden. Alle overige stukken worden vernietigd conform de geldende wet- en regelgeving. Uiteraard vindt vernietiging altijd in overleg plaats. Ook is het mogelijk een archief bij Scan Service Nederland op te slaan en dossiers ‘on demand’ te laten scannen. Voordeel voor de jurist is dat er geen tijd verloren gaat met het archiveren en terugvinden van dossiers.

Gecertificeerde vernietiging conform wet & regelgeving
Bij het digitaliseren van uw archief draagt Scan Service tevens zorg voor een gecertificeerde vernietiging van uw archief. Ze selecteren de stukken die niet mogen worden vernietigd (waardepapieren) en sturen deze naar u terug. Alle overige stukken worden, na overleg met u, gecertificeerde vernietigd, conform de geldende wet- en regelgeving.

Archief opslag
Als u kiest voor externe opslag van uw archief bespaart u zelf een hoop opslagruimte. Scan Service haalt uw dossiers bij u op en verzorgt de opslag van uw archief in het magazijn in Eindhoven. Heeft u een bepaald dossier nodig? Dan scannen zij deze voor u in en beschikt u binnen no time over een digitaal exemplaar. U heeft geen omkijken meer naar uw archief en bepaalt zelf welke dossiers u wilt digitaliseren.

Gedigitaliseerd archief
Bij het digitaliseren van uw archief gaat Scan Service snel en vakkundig te werk. Ze halen uw fysieke archief op en controleren uw dossiers op volledigheid en juistheid. Vervolgens scannen ze uw stukken op dossier- en archiefnummer en beschikt u binnen een halve dag over een digitaal archief.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook