ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/4/2023

De finalisten voor de Dutch Independent Legal Award 2023 zijn bekend!

Na een pittig overleg heeft de jury van de Dutch Independent Legal Award (DILA) Anneke Baan, Marc de Hoogh en Marianne de Feijter aangewezen als finalisten.

De DILA jury bestaat dit jaar uit Enrique Boerboom (Albert Heijn), Saskia Laseur (Van Doorne), Sanne Overbosch (Shell) en Jasper Spanbroek (KPN). Aan hen de lastige taak om, uit maar liefst 15 genomineerden die een case hebben geschreven, de beste 3 uit te kiezen om door te laten gaan naar de finale.

Tijdens de finale op 15 mei as. wordt een van de finalisten verkozen tot de beste zelfstandige juridische professional van 2023.

Over de DILA

De DILA is dé award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 9e keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench en Robert Walters.

De DILA is dé prijs voor de beste zelfstandige juridisch professional actief in de Nederlandse markt. Je kunt de DILA volgen via LinkedIn en de website: https://www.dutchindependentlegalaward.nl/


De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis