ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


15/2/2023

DILA 2023 is weer van start

Geen gala, geen poespas, maar een echte zoektocht naar de beste onafhankelijke jurist of advocaat van Nederland. Dat is de jaarlijkse Dutch Independent Legal Award verkiezing. Hij is weer van start. Werk je met goede zelfstandige juridische professionals? Je hebt tot 6 maart om ze te nomineren!

Voor topkantoren heb je de Legal 500, de Chambers en in Nederland de M&A awards. Voor zelfstandige juristen in de Nederlandse markt heb je de DILA. Jaarlijks worden de beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt genomineerd door hun vakgenoten en opdrachtgevers. En jaarlijks selecteert een jury van bekende managing partners en legal managers uit die genomineerden de uiteindelijke DILA winnaar, daarbij geadviseerd door vakgenoten uit de hele juridische markt die hun stem uitbrengen om hun voorkeurs kandidaat te steunen. Dit jaar bestaat de jury uit:

Nomineer een zelfstandige advocaat of jurist voor de DILA 2023

Tot 6 maart, 13:00 uur kun je via https://www.dutchindependentlegalaward.nl/ je favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2023.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench en Robert Walters.


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis