ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


20/9/2022

Zien we u 3 oktober op LexpoNL?


Het aftellen is begonnen naar LexpoNL, hét legaltech en innovatie event, eindelijk weer live!  Deze keer speciaal samengesteld voor juridisch Nederland en Vlaanderen, LexpoNL op maandag 3 oktober 2022.

Na 3 jaar afwezigheid komt onze sector eindelijk weer bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovatieve trends en ontwikkelingen, om bij te praten met oude bekenden en om ervaringen te delen met elkaar. Het deelnemersveld is wederom zeer divers, dus nieuwe ontmoetingen zijn sowieso gegarandeerd.

Lexxyn Groep is trotse sponsor van LexpoNL omdat wij het belangrijk vinden dat we met elkaar in gesprek blijven en om de bezoekers in staat te stellen te leren van alle fascinerende sessies, waarvan de keynote zal worden verzorgd door Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap en Management Ontwikkeling aan de Nyenrode Business University. Daarnaast zijn er tal van leerzame en interessante sessies voor advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen, van klein tot groot.

Klik hier om uw kaarten voor LexpoNL te kopen

Bezoek onze presentaties op LexpoNL

Hoe ziet de werkplek op het advocatenkantoor er in de toekomst uit?


11:00 uur en 14:45 uur
Hendri van Norden - ICT Concept

De werkplek van vijf jaar geleden is geenszins meer te vergelijken met waar de advocaat en zijn ondersteuners anno 2022 behoefte aan hebben. Onze manier van samenwerken is veranderd en we willen overal, altijd aan de slag met al onze data. Het kantoor is een ontmoetingsplek geworden waar we cliënten ontvangen en samenwerken aan complexe of creatieve projecten. Hoe moet het kantoor, en in het bijzonder de werkplek, worden ingericht op het gebied van IT? En hoe zit het dan met cybersecurity, ook in combinatie met thuiswerken? Hendri van Norden (Directeur Sales & Marketing ICT Concept) werpt een blik op de toekomst en legt uit hoe u uw kantoor vandaag al future proof maakt.

De aantrekkingskracht van rapportages, BI is de nieuwe magneet voor de juridische praktijk


11:45 uur en 12:30 uur
Saskia van Egmond - Splendente namens Clip Consultants

"In mijn presentatie zal ik ingaan op de vraag of Business Intelligence (rapportages) de nieuwe magneet is voor de juridische praktijk en in hoeverre het voor uw kantoor een aanvulling kan zijn. Welke kansen biedt het gebruik van BI voor u als kantoor, wat heb je ervoor nodig en waar liggen de valkuilen.
Aan de hand van een korte demo neem ik u mee in de wereld van rapportages, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van Dynamic Law Manager."

Werk in uitvoering sinds Corona


14:00 uur en 16:45 uur
Johan Lijftogt - NEXTlegal

Ieder kantoor heeft zijn eigen stijl van werken en communiceren. Door Corona heeft digitaal werken en communiceren een snelle vlucht gekregen.
Dat heeft een behoorlijke invloed op de manier van werken en communiceren van een advocaat en de praktijkondersteuners. Hoe ervaren wij deze verandering van werk in uitvoering op de diverse kantoren en welke invloed hebben mogelijke oplossingen daarop.

Benchmark presentatie: Hoe digitaliseert de Nederlandse advocatuur?


16:00 uur
Tom Jansen - Lexxyn Groep

Lexxyn Groep vroeg meer dan 125 Nederlandse kantoren naar hun plannen en activiteiten op het gebied van ICT en de digitalisering voor hun kantoor. Werken ze in de cloud? Gebruiken ze een DMS? Hoeveel geven ze uit aan ICT? Hoe gaan ze om met thuiswerken? De antwoorden zijn soms even verrassend als bevestigend.

Tom Jansen (Marketing Manager Lexxyn Groep en host van de webinarserie Legal IT Talks) neemt u mee langs de belangrijkste en opvallendste resultaten zodat u een inkijkje krijgt in de ICT aanpak van uw vakgenoten. Het volledige onderzoeksrapport is daarnaast kosteloos mee te pakken op de stand van Lexxyn Groep.

We zien u graag op LexpoNL, tot dan!

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis