ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


12/5/2022

Finalisten Dutch Independent Legal Award 2022 zijn bekend!

Na stevige beraadslaging heeft de jury van de Dutch Independent Legal Award (DILA) Annechien Sloots, Elmira Baghery en Katherine Dutmer aangewezen als finalisten. De DILA jury, bestaande uit Corinne Schot (BakerMcKenzie) Claire Saes (Jumbo), Erik Vermeulen (Tilburg University) en Martijn Koopal (PWC), had een pittige taak, want het was een sterk veld van 8 overgebleven genomineerden.

Op 16 mei as. wordt één van de 3 DILA finalisten verkozen tot de beste zelfstandige juridische professional van 2022.

Dit jaar kijkt de jury in het bijzonder naar hoe de genomineerde advocaten en juristen presteren op het gebied van tevredenheid bij de klant, ondernemerschap en onderscheidend vermogen. Het gaat dus niet alleen over inhoudelijke deskundigheid, maar ook over de wijze waarop je die weet toe te passen en er waarde mee weet te creëren voor je cliënt. Haar selectie maakt de jury op basis van de door de finalisten gemaakte cases, CV’s, de input van referenten en de stemmen van publieksjury.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 8e keer uitgereikt. De DILA is ontstaan uit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de markt, maar verrassend onbekend zijn bij een groot deel van het publiek in diezelfde markt. De organisatie van de DILA wordt mogelijk gemaakt door WeLegal Network en het LawyerlinQ platform, gesteund door partners Mr., Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen & Weagree.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis