ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


21/4/2022

8 semi-finalisten in de race voor de DILA 2022

De Dutch Independent Legal Award, de prijs voor zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt, win je niet zomaar. Na een ronde waarin genomineerden door middel van een casebeschrijving illustreren waarom zij de beste zelfstandig jurist of advocaat zijn, maken nog 8 van de 14 genomineerde zelfstandige juridische professionals kans op één van de drie finaleplaatsen.

Tot en met 2 mei 2022 kun je je favoriet steunen door je stem uit te brengen. De volgende professionals zijn nog in de race:

Annechien Sloots
Elmira Baghery
I Chu Chao
Jurriaan Cleuver
Karin Jansen
Katherine Dutmer
Michiel Prinsen Geerligs
Tommy van ‘t Hul

De onafhankelijke jury – dit jaar bestaande uit Claire Saes, Martijn Koopal, Erik Vermeulen en voorzitter Corinne Schot – kiest op 9 mei de drie finalisten. En tijdens het DILA diner op 16 mei 2022 wordt bepaald wie dit jaar de winnaar is.

Stem voor je favoriet!

Dat kan door vanaf maandag je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website! De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 8e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het WeLegal Network en het LawyerlinQ platform, gesteund door Mr., Lexxyn, OSR juridische opleidingen en Weagree.

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis