ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


22/3/2022

14 onafhankelijke juristen en advocaten genomineerd voor de DILA 2022

De nominaties voor de jaarlijkse Dutch Independent Legal Award 2022 zijn bekend! 14 onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt zijn door hun opdrachtgevers of vakgenoten genomineerd voor de verkiezing van de beste onafhankelijke jurist of advocaat van Nederland. Na de publieksstemming eind april, kiest een onafhankelijke jury van kopstukken uit de juridische markt half mei de winnaar, maar felicitaties zijn nu al op z’n plaats!

Genomineerd zijn, in alfabetische volgorde:

 • Annechien Sloots
 • Elmira Baghery
 • Francis van Velsen
 • I Chu Chao
 • Jan Schreuder
 • Jurriaan Cleuver
 • Karin Jansen
 • Katherine Dutmer
 • Lisette Hendrikse
 • Michiel Prinsen Geerligs
 • Paul Houkes
 • Tim Janssens
 • Tommy van ‘t Hul
 • Vanessa Augustuszoon

Wil jij je favoriete kandidaat steunen? Dat kan door in de periode van 15 april tot en met 6 mei je stem op hem of haar uit te brengen op de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de selectie van de finalisten.

Over de DILA

De DILA is de award voor de beste onafhankelijke juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 8e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is ontstaan vanuit de constatering dat onafhankelijke advocaten en juristen weinig bekendheid genieten, terwijl ze wel een steeds grotere rol spelen in de top van de juridische markt. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen & Weagree.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis