ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


13/1/2022

ESET Partners In Security Podcast - Te gast: Hendri van Norden

ESET is een van de meest vooruitstrevende leveranciers op het gebied van ICT-security oplossingen, en daarom ook een van ICT Concept’s belangrijkste partners op dit thema. In de podcast serie Partners in Security van ESET, spreken ESET CEO Nederland Dave Maasland en Head of Learning and Growth bij ESET Wessel Veltman in iedere aflevering met één van hun partners over hoe zij naar de wereld van security kijken. Hierbij altijd bijzondere aandacht voor tips die de gast heeft voor andere security partners van ESET, want security is teamwork en geen concurrentiespel.

In deze aflevering is Hendri van Norden, directeur Sales en Marketing van ICT Concept te gast. Samen met Dave en Wessel staat hij stil bij het belang van de keuze van ICT Concept om zich te focussen op de juridische sector, hoe je omgaat met groei en verandering binnen je bedrijf en hij beantwoord een aantal interessante dilemma’s. Kiest Hendri bijvoorbeeld voor de Formule 1, of voor de 24 uur van Le Mans? U hoort het allemaal, in de podcast “Partners in Security”.


ICT Concept helpt klanten bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen.
http://www.ict-concept.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis