ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/7/2021

Tip van Clip | Veilig documenten ontvangen van uw cliënten

In de vorige Tip van Clip hebben we het gehad over het veilig versturen van (grote) bestanden naar uw cliënten. Toch zal het omgekeerd ook voorkomen dat u wilt dat uw cliënt meerdere documenten bij u aanlevert.

Wanneer de documenten niet al te groot zijn, kan dit veelal gewoon per e-mail. Uw spamfilter zorgt er immers voor dat u niks schadelijks binnenhaalt. Maar wanneer u voor ieder gevraagd document een losse e-mail ontvangt, en grote documenten wellicht via een oplossing als WeTransfer naar u verzonden worden, dan is efficiëntie ver te zoeken. Zeker als u al deze informatie ook nog eens handmatig in het CCdms moet opslaan.

Tip van Clip

Maak ook hier gebruik van de Enterprise Drive oplossing van Lexxyn Groep Partner ICT Concept. Middels de zogenaamde “Postvak In” functie, kunt u een specifieke map, in de Enterprise Drive, online beschikbaar maken. Voor de toegang tot deze map wordt een URL gecreëerd, welke u weer gemakkelijk met uw cliënt kunt delen. Bovendien kunt u deze map desgewenst voorzien van een wachtwoord en slechts voor een bepaalde periode toegankelijk maken.

Zodra uw cliënt alle gevraagde documentatie aan de map heeft toegevoegd, kunt u deze met één handeling toevoegen aan zijn of haar dossier.

Gohar Chaudhry van Lexxyn Groep Partner ICT Concept vertelt u meer over deze Postvak In functie in onderstaande korte video.Meer informatie

Wilt u meer weten over de Postvak In optie van de Enterprise Drive? Neem dan gerust even contact met mij op via Eugene@clipconsultants.nl.

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis