ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/7/2021

Tip van Clip | Duik ’s lekker onder deze zomer

Het was me het (anderhalf)jaartje wel. Het was aanpoten, meeveren en vooruitdenken voor de advocatuur. Wat zijn we dankbaar dat CClaw zo’n belangrijke bijdrage mocht leveren in de continuïteit van veel kantoren tijdens de thuiswerkperiode. En nu? Nu is het tijd voor veel juridische professionals om even stil te staan. Om op te laden om daarna weer op volle kracht te bouwen aan de toekomst van uw kantoor.

Niks nieuws onder de zon

Wij duiken ook even onder. Niet als bedrijf - wij zijn en blijven gewoon bereikbaar - maar met de Tip van Clip. Na de zomervakantie zijn wij weer bij u terug en denken wij graag mee over hoe u CClaw maximaal kunt gebruiken. Want back to the office wordt een historische terugkeer naar kantoor, waarbij een hybride werkplekmodel aan de basis zal staan. We moeten samen een nieuwe digitale weg vinden om vanuit verschillende locaties (samen) te werken. Om dit vorm te geven met klanten hebben wij weer diverse fysieke opleidingen en praktische Tips van Clip gepland staan.

Voor nu naast een praktische tip ook een welgemeende en menselijke tip: duik ’s lekker onder deze zomer. U heeft het verdiend!

Wilt u dat wij na de vakantie fysiek langskomen om u te begeleiden bij het optimaal gebruikmaken van CClaw en onze aanvullende diensten? Neem dan gerust contact met mij op via eugene@clipconsultants.nl of via 0413 - 34 88 88.

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis