ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


14/6/2021

Team ZoetAs wint JuriQuiz 2021

Team ZoetAs van Hoens & Souren Advocaten te Zoetermeer heeft vrijdag 11 juni de eerste editie van de JuriQuiz gewonnen. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Lady Lawyers (Borsch Advocatuur) en team Insolventierecht (Van Benthem & Keulen).


De winnaar, Team ZoetAs: vlnr student-stagiairs Matthias Stuij en Eshley Dexel en advocaten Pierre van Voorst, Nickey van Collem, Lilian van der Harst en Maarten Brouwers.

De JuriQuiz, pubquiz voor juristen, is een initiatief van Lexxyn Groep, CPO en Mr. Het inschrijfgeld is bestemd voor Lawyers for Lawyers. De presentatie was in handen van advocaat Christiaan Alberdingk Thijm  (Bureau Brandeis). Hij kweet zich voortreffelijk van zijn taak en sloeg zich vlot, met humor en eruditie door de vragen heen.


Quizmaster Christiaan Alberdingk Thijm aan het werk.

Juridische actualiteit

De JuriQuiz bestond uit vier rondes van in totaal 43 vragen. De vragen waren bedacht door de initiatiefnemers; ze vielen uiteen in vragen over de juridische actualiteit, juridisch-inhoudelijke vragen en vragen over technologische onderwerpen.

Tie-breakvraag

Er deden ruim vijftig juristen mee aan de quiz, verdeeld over tien teams. De deelnemers deden weinig voor elkaar onder. Het winnende team wist 34 vragen goed te beantwoorden. De nummers twee en drie hadden er elk 28 goed en daar kwam de ‘tie-breakvraag’ dus goed van pas.


De bokaal gaat dit jaar naar Zoetermeer.

Bron: Mr. Online.

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook