ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


25/5/2021

DILA 2021: Lisette Hendrikse verkozen tot beste onafhankelijke jurist 2020-2021

Onafhankelijk jurist Lisette Hendrikse is na een spannende finaleronde uitgeroepen tot de beste onafhankelijke jurist van het jaar 2020-2021. Juryleden Brechje van der Velden (A&O), Vroukje van Oosten Slingeland (ING), Yu Lian de Bakker (PVH) en Douwe Groenevelt (ASML) wezen Hendrikse aan als winnaar van de Dutch Independent Legal Award 2020-2021.

Tijdens de DILA meeting op 19 mei jl. gingen zij met finalisten Friederike van der Jagt, Jori Kreule en Lisette Hendrikse in gesprek over hun Nieuw Meesterschap. Daarbij letten zij in het bijzonder op innovatie, aanpassingsvermogen en onderscheidend vermogen. De jury had het niet makkelijk volgens juryvoorzitter Brechje van der Velden:

“De jury was onder de indruk van Friederike van der Jagt en noemde haar een duizendpoot in haar vakgebied. Innovatief en onafhankelijk, maar ook goed in haar positionering en de manier waarop ze aan de weg timmert. Met haar werk voor Grotius en als docent draagt ze bij aan de positieve beeldvorming over onafhankelijke juristen.”

De jury herkende in Jori Kreule een sterke allround specialist op vastgoedgebied. Karakteristiek en bescheiden in haar presentatie en in dat laatste ligt volgens de jury ook haar uitdaging. De juryvoorzitter: “Verkoop je bescheidenheid meer, je mag jezelf meer op de voorgrond zetten. Juist je inhoudelijke kwaliteit en aanpassingsvermogen kenmerken jou.”

Winnaar Lisette Hendrikse, blinkt uit door haar enthousiasme en passie voor haar vak. Ze kiest duidelijk voor wat ze leuk vindt om te doen als professional en is een steunpilaar voor haar cliënten. De gesprekken met referenten laten zien dat ze echt naar hen luistert. In het uiterst sterke veld van mede finalisten kiest de jury uiteindelijk voor Lisette als DILA winnaar vanwege haar indrukwekkende track record van innovatief werken. Met haar op samenwerking gerichte businessmodel, brengt ze echt iets nieuws in de markt.

Naast de Award en de eeuwige roem ontvangt de DILA winnaar ook: een jaar gratis toegang tot Kleos, deelname aan een eendaagse cursus naar keuze bij OSR en een Masterclass Contract Drafting bij Weagree.

Over de DILA

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network, het grootste netwerk van zelfstandige juridische professionals in de zakelijke markt en het LawyerlinQ platform, leverancier van sourcing oplossingen voor de juridische markt, daarbij gesteund door DILA partners Mr. Magazine, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, SignRequest, Weagree en Wolters Kluwer/Kleos.


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis