ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


10/5/2021

Tip van Clip | Grote documenten versturen in een handomdraai

Voor vrijwel iedere cliënt bouwt u een dossier op. Dit dossier bestaat soms uit tientallen documenten die in grootte variëren van enkele KB’s tot wellicht wel enkele MB’s. Documenten die u wellicht ook weleens zult willen delen met uw cliënt. Over het algemeen geen probleem om dat te doen via MS Outlook, maar als het document groter is dan een bepaalde bestandsgrootte, is verzenden per e-mail vaak geen oplossing meer. Wat doet u dan? Verzenden via WeTransfer? Maar is dat wel veilig?

Tip van Clip

Integreer uw CCdms met de Enterprise Drive oplossing van ICT Concept. Middels deze integratie kunt u gemakkelijk, vanuit MS Outlook, bestanden opgeslagen in CCdms verzenden per e-mail.

Documenten worden niet langer als bijlage verstuurd, maar worden middels een hyperlink toegevoegd aan het e-mailbericht. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door de maximale bestandsgrootte van de te verzenden documenten. Desgewenst kunt u de hyperlink ook beveiligen met een wachtwoord en een geldigheidsduur aan de URL meegeven.

WeTransfer (of een soortgelijke oplossing) is hierdoor verleden tijd. Uw cliënt hoeft op deze manier ook geen account meer aan te maken, en vervolgens in te loggen op een externe tool om toch op een veilige manier de benodigde documenten te kunnen ontvangen.


Wilt u meer weten over het integreren van CCdms met de Enterprise Drive oplossing van ICT Concept? Neem dan gerust even contact met mij op via Eugène@clipconsultants.nl.

Eugene is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis