ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


16/4/2021

ICT Concept niet getroffen bij hack van ICT leverancier voor juridische sector

Vrijdagochtend 16 april is bekend geworden dat een ICT leverancier met een grote klantengroep in de juridische sector is gehackt. Omdat de berichten hierover inmiddels via onder andere sociale media mogelijk ook bij u in beeld komen, kunnen wij ons voorstellen dat dit wellicht vragen oproept, en dat u zich afvraagt of deze hack ICT Concept en daarmee uw kantoor heeft getroffen. Via dit bericht melden wij u dat ICT Concept niet de betreffende ICT leverancier is. Door dit op deze manier te melden, kunnen wij mogelijk wat onnodige kopzorgen preventief bij u wegnemen.

Inhoudelijk zijn wij niet bekend met de gevolgen of impact voor de getroffen partijen, anders dan dat wij net als u dit nieuws waarschijnlijk op de voet volgen en hopen dat de schade voor alle betrokken kantoren beperkt blijft.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook