ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/4/2021

Tip van Clip | Grip op uw dagelijkse werkzaamheden

Soms zijn er van die dagen waarop u bergen werk verzet, onafgebroken aan één stuk doorwerkt, wellicht zelfs vergeet te lunchen, om vervolgens aan het einde van de dag tot de conclusie te komen dat het aantal uren wat u gewerkt heeft, niet opweegt tegen de uren die u kunt declareren. Jammer en volgende keer beter? Of kunt u hier iets aandoen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen?

Tip van Clip:

Maak gebruik van de rapportage mogelijkheden binnen Dynamic Law Manager (CCdlm).

Door deze tool goed in te richten, krijgt u inzicht in uw dagelijkse werkzaamheden aan de hand van een eenvoudige en overzichtelijke rapportage. Zo heeft u snel inzicht in het aantal uren wat u daadwerkelijk geschreven heeft, het aantal nieuw binnengekomen dossiers, het actuele overzicht debiteuren/crediteuren en meer zoals in onderstaande screenshots te zien is.

Bovendien kunt u binnen CCdlm een signaalfunctie activeren waardoor u direct een melding ontvangt zodra, bijvoorbeeld uw declarabele uren, een vooraf bepaalde ondergrens bereiken.

Wilt u weten hoe u in 7 stappen een dergelijke Business Intelligence tool kunt implementeren? Lees dan dit blog. En heeft u nog meer vragen over CCdlm of de mogelijkheden van deze tool? Neem dan gerust contact met mij op via Eugène@ClipConsultants.nl of via 0413 - 34 88 88

Eugene is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis