ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


31/3/2021

NEXTinterview – Johan

“Na al die jaren krijgen we nog steeds maatwerkopdrachten. Elk kantoor heeft zijn eigen dynamiek en daardoor ook eigen wensen”

Zoals veel medewerkers bij NEXTlegal, is ook Johan Lijftogt van huis uit geen échte automatiseerder. Hij werkte als boekhouder en inkoopassistent bij een handelskantoor, hielp bij een mengvoederbedrijf vanuit de administratie als projectleider de automatisering moderniseren, studeerde HBO informatica in de avonduren en ontwikkelde zichzelf zo tot business intelligence consultant. Na vier jaar in deze laatste functie werd het tijd voor wat anders.

“Mijn oog viel op een advertentie van Trivium Software, nu NEXTlegal. In 2011 ben ik hier gestart. Indertijd hadden we alleen FORTUNA. Best een pittig pakket en inhoudelijk nog steeds één van de beste pakketten voor advocatenkantoren. Het kan ongelooflijk veel en het heeft body. Alleen qua gebruikersvriendelijkheid en uitstraling is het niet meer van deze tijd.


Het was daarom goed dat we doorgegaan zijn met de ontwikkeling van een opvolger van FORTUNA. Dat is NEXTmatters, gebouwd op de technische basis van NEXTassyst, software voor de notarissen. Ik heb dat proces meegemaakt en adviseer nu over beide pakketten, dus zowel FORTUNA als NEXTmatters. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik voel me als een vis in het water hier.”

Lees hier het complete interview met Johan >>>

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis