ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/3/2021

Wijzig PDF’s direct vanuit DMSforLegal met onze nieuwe Kofax Power PDF integratie

Kofax Power PDF gebruikers kunnen middels een nieuwe integratie met DMSforLegal nu PDF documenten rechtstreeks vanuit het DMS wijzigen. Bart van Wanroij, Managing Director van Epona Legal, denkt dat dit mensen die regelmatig wijzigingen in PDF documenten moeten maken veel tijd gaat besparen: “Het maken van vaak kleine wijzigingen in een PDF kan een omslachtige klus zijn. Met de nieuwe integratie maken we dat eenvoudiger. Je hoeft het document niet meer eerst te downloaden uit het DMS, dan lokaal te wijzigen, en dan weer terug te uploaden naar het juiste dossier. Al deze stappen kun je nu overslaan omdat je direct in het DMS kunt werken. Zo voorkom je ook een wildgroei aan PDFs op je computer, wat weer kan leiden tot beveiligingsrisico’s, en problemen met versiebeheer.”

Wilt u meer weten over deze integratie? Neem contact op met uw Epona consultant voor meer informatie.

Architect en leverancier van ContactManager en DMSforLegal, toonaangevende software oplossingen voor relatiebeheer en digitale dossiervorming binnen de juridische praktijk.
http://www.epona.com

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook