ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/2/2021

NEXTinterview – Jean-Paul

“Doordat ik zelf blijf leren van de praktijk, wordt ook onze software steeds beter.”

Bij NEXTlegal werkt een gevarieerd team specialisten uit allerlei disciplines. Onze kracht is dat onze medewerkers het notariaat en de advocatuur van dichtbij kennen. En niet alleen doordat ze dagelijks met onze klanten en hun processen bezig zijn. Sommige collega’s brengen ruime ervaring mee uit de praktijk. Een goed voorbeeld is Jean-Paul (JP) Rijnsburger, die heeft gewerkt bij een accountantskantoor voor het notariaat. Nu is hij financieel consultant voor onze klanten. Wij spraken met hem.

“Ik help klanten met issues en wensen rond hun financiële administratie, en dan met name rond de koppeling van NEXTassyst en NEXTmatters met AFAS Profit. NEXT kan ook gekoppeld worden aan andere financiële pakketten, maar de koppeling met AFAS Profit is verreweg het meest uitontwikkeld. Financieel-administratieve informatie die je ziet in NEXT, komt ‘live’ rechtstreeks uit AFAS. Omgekeerd worden declaraties en nota’s die je in NEXT maakt direct geboekt in Profit.Wat is jouw meerwaarde voor de klant?

Ik werk vooral nauw samen met de boekhouder van de notaris, met de financiële administratie. Omdat ik zelf bij een notarieel accountant heb gewerkt, spreken we dezelfde taal. Bij dat accountantskantoor was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van managementinformatie en benchmarking. Verder heb ik het meeste in de praktijk geleerd. Je krijgt vragen van klanten, zoekt uit hoe het zit, en dan weet je het.

Verder volgde ik diverse trainingen bij AFAS en ga ik altijd naar de AFAS Open bijeenkomsten, waar ze je bijspijkeren over nieuwe versies en functionaliteiten. Ik ben puur financieel consultant, geen softwareontwikkelaar. Daardoor kan ik de klanten van NEXT inhoudelijk echt verder helpen. En doordat ik zelf steeds blijf leren van hun praktijk, wordt ook onze software steeds beter.

Lees hier het complete interview met JP.

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis