ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


22/2/2021

Tip van Clip | Zoeken binnen een dossier

Sommige cliënten hebben een dossier wat werkelijk uitpuilt van informatie. Heel fijn dat alles zo goed gedocumenteerd is, maar wel lastig wanneer u op zoek bent naar juist dat éne specifieke mailtje. U kunt natuurlijk naar dit document zoeken middels een zoekopdracht in het complete DMS, maar dat is niet de snelste optie.

Tip van Clip

Maak een zoekopdracht binnen het dossier.

Wanneer u exact weet aan welk dossier de gezochte stukken zijn toegevoegd, dan is een zoekopdracht binnen dat specifieke dossier veelal de snelste route om het gewenste document boven water te krijgen. Wilt u precies weten hoe u een dergelijke zoekopdracht uit kunt voeren? Bekijk dan onze nieuwste video:


Mocht u naar aanleiding van deze video nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met mij op. Dat kan telefonisch op: 0413 348 888 of via e-mail Eugène@ClipConsultants.nl

Eugene is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis