ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


15/2/2021

Lexxyn Groep verlengt sponsoring SJBN voor 5 jaar

Lexxyn Groep, ICT leverancier voor de juridische praktijk, en de Stichting Jonge Balie Nederland hebben onlangs hun samenwerking opnieuw bekrachtigd. Lexxyn Groep was de afgelopen 5 jaar al sponsor van de SJBN, en daar wordt nu een vervolg aan gegeven door de verlenging van de sponsorovereenkomst met wederom 5 jaar. Lexxyn Groep steunt hiermee langdurig de landelijke Jonge Balie bij haar activiteiten voor de startende advocaten als exclusieve ICT-kennispartner.

ICT kennis voor startende advocaten

Volgens Gohar Chaudhry, A-team lid van de Lexxyn Groep en contactpersoon voor de SJBN, was het verlengen van de sponsoring een logische stap: “Als Lexxyn Groep zetten wij ons al jaren in om juristen het maximale uit hun ICT te laten halen. Dat begint wat ons betreft bij de basis, al bij de start van je loopbaan als advocaat. ICT heeft geen echte plaats in de beroepsopleiding, dus de kennis van systemen en de beste manieren om digitaal te werken moet je veelal in de praktijk opdoen. Daarom verzorgen wij tijdens congressen en voor de sociale media kanalen van de SJBN de nodige input op het gebied van digitalisering. Ook ondersteunen wij het bestuur met diverse ICT-oplossingen om hun werk goed en veilig te kunnen doen. Lexxyn Groep en de SJBN hebben al een lange historie en relatie en wij kijken er dan ook naar uit de komende vijf jaar verder samen te werken.”

Francis ten Broeke, voorzitter van de SJBN is ook blij met de verlenging: “Ook de SJBN is enthousiast over de verlenging van de sponsorovereenkomst. De afgelopen 5 jaar hebben we een fijne samenwerking gehad en beide partijen hebben dan ook al snel de wens uitgesproken deze samenwerking te willen voortzetten. Het is voor advocaten en juristen zo belangrijk om goede ICT-voorzieningen te hebben. Er zijn zoveel digitale mogelijkheden die het werk van advocaten kunnen vergemakkelijken of zelfs uit handen kunnen nemen. Het is goed dat advocaten hier al vroeg in hun carrière op geattendeerd worden via onze evenementen. Daarnaast gaat de SJBN natuurlijk ook mee met digitale ontwikkelingen dankzij Lexxyn Groep. Wij kijken uit naar de komende samenwerkingsperiode.”

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis