ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


11/2/2021

Een Nieuwe Meester! Dat is wat de jury van de Dutch Independent Legal Award dit jaar zoekt.

Vandaag start de jaarlijkse verkiezing van de beste onafhankelijke jurist of advocaat in Nederland. Nu is de tijd om je vakgenoot te nomineren.

Voor topkantoren heb je de Legal 500 en de Chambers. Voor zelfstandige juristen in de Nederlandse markt heb je de DILA. Jaarlijks worden de beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt genomineerd door hun vakgenoten en opdrachtgevers. En jaarlijks selecteert een jury van bekende managing partners en legal managers uit die genomineerden de uiteindelijke DILA winnaar, daarbij geadviseerd door vakgenoten uit de hele juridische markt die hun stem uitbrengen om hun voorkeurskandidaat te steunen.

Dit jaar bestaat de jury uit:

Nomineer je vakgenoot voor de DILA 2021

Tot 1 maart, 13:00 uur kun je via dutchindependentlegalaward.nl je favoriete zelfstandige advocaten en juristen in de spotlights zetten door hen te nomineren voor de DILA 2021.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Wolters Kluwer Kleos, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis