ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/2/2021

Tip van Clip | Eenvoudige begroting per medewerker

Soms kan het lastig zijn om de voortgang van één van uw medewerkers te monitoren. Hoeveel tijd spendeert iemand bijvoorbeeld aan een bepaald dossier? En wellicht vraagt u zich ook af welke dossiers er per persoon nog openstaan?

Tip van Clip

Creëer overzicht door per medewerker een eenvoudige begroting op te stellen. Een dergelijk overzicht hanteert altijd de standaard startdatum van 1 januari. Daarom leent met name deze periode, het begin van een nieuw boekjaar, zich bij uitstek om een dergelijke begroting op te stellen.

Door periodiek te kijken naar de voortgang m.b.t. de geschreven tijd, de gedeclareerde omzet, de stand van het onderhanden werk en de openstaande posten, kunt u een situatie creëren waarbij u gaande het jaar niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe u een dergelijke begroting inricht, kunt u terugzien in onderstaande video:


Mocht u naar aanleiding van deze video nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met mij op. Dat kan telefonisch op: 0413 348 888 of via e-mail: Eugene@ClipConsultants.nl

Eugene is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis