ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


22/12/2020

ICT nieuws voor de Juridische Praktijk - Q4 | 2020

Het fijne aan lege handen

"Life is what happens while you're busy making other plans" zong John Lennon 40 jaar geleden. En 2020 kon niet treffender beschreven worden. Vol goede moed schrijft u in december 2019 op wat u in 2020 wil doen, in maart kan alles alweer in de prullenbak en staat u met lege handen.

Maar het fijne aan lege handen, is dat u alle nieuwe kansen die voorbijkomen, weer met twee handen kunt aanpakken. En dat hebben we ook zien gebeuren, in de hele sector. Thuiswerken werd de norm, online vergaderen de standaard en iedereen zocht nieuwe manieren om in contact te blijven met cliënten en relaties.

Uiteindelijk heeft 2020 ook voor Lexxyn Groep weer mooie ontwikkelingen gebracht. We zijn gestart met een nieuwe maandelijkse webinarserie Legal IT Talks, hebben ons eerste magazine uitgebracht en publiceerden een e-book over praktijkmanagementsystemen.

In 2021 streven we uiteraard weer naar een optimale synergie tussen onze partners, voor u. Er staan weer een hoop leuke ideeën en projecten op stapel, dus houdt onze social media kanalen en nieuwsbrief in de gaten.

Namens alle Lexxyn Groep collega's wens ik u een fijne Kerst en een goed uiteinde. Tot in het nieuwe jaar!

Tom Jansen
Marketing Manager Lexxyn Groep


In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Vijf ICT-trends voor de juridische praktijk in 2021;
  • Legal&Tech Magazine;
  • Headlines: het niet te missen nieuws;
  • Lexxyn Groep Partner blogs en nieuwsberichten.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector.
http://www.lexxyn.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook