ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


5/11/2020

NEXTlegal: NEXTinterview – Taco van Bennekom

“Ik houd niet van het woord carrière. Dat heeft met werken te maken en wat ik doe is geen werk.”

Taco van Bennekom is consultant bij NEXTlegal, waar hij notariskantoren ondersteunt. Niet vreemd, want ooit was Taco zelf op weg naar de functie van notaris. Hij werkte lang als kandidaat-notaris voordat hij zich realiseerde dat dit niet de juiste weg was. Zijn hart lag elders. Maar waar? We spraken met hem.


“Na mijn rechtenstudie was ik zes jaar kandidaat-notaris toen ik me realiseerde dat dit niet mijn tak van sport was. Het ging te veel over de regels, gepruts met punten en komma’s. Ik had er het geduld niet voor. De notaris waar ik toen voor werkte, was degene die zei: “Taco, dit is niks voor jou. Ga maar wat anders zoeken.” Tja, wat moest ik toen?

Ik heb bij een bank gesolliciteerd, en bij een accountantskantoor. Op een gegeven moment had ik gesprekken met een recruitmentbureau. Twee uur zitten praten en daar kwam naar boven dat bij al die werkgevers, telkens als er iets met de computer stuk ging, iedereen riep: “Taco, help!”

Lees het complete interview met Taco op de website van NEXTlegal: https://www.nextlegal.nl/nextinterview-taco-van-bennekom/

NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Wij bieden u een kloppend digitaal hart en bevrijden u graag van complexe en gedateerde software.
https://www.nextlegal.nl/

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis