ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/10/2020

Tip van Clip | Zoeken in CClaw (II)

In de vorige Tip van Clip zijn we ingegaan op de tips die u helpen met het zoeken naar dossiers. Maar soms bent u niet op zoek naar een dossier, maar heeft u specifieke data nodig die in een dossier verwerkt zijn.

Tip van Clip:
Zoek naar bepaalde gegevens van een relatie. Via de menubalk ‘Relatie’kunt u via ‘Zoek in relaties’ zoeken naar een relatie dan wel de bijbehorende contactpersoon. Via deze functie kunt u dan ook naar ‘Zoek relatie in dossiers’

Hier kunt u kunt diverse selecties maken zoals postcode, woonplaats, geboortedatum. Via de knop ‘Zoek relaties in dossiers’ krijgt u dan weer de bijbehorende dossiers te zien.


In sommige gevallen zult u in het dossier bijvoorbeeld de referentie van de tegenpartij van uw cliënt vermelden. Wanneer u deze gegevens weer nodig hebt, wilt u waarschijnlijk niet door het gehele dossier scrollen, om deze weer boven water te krijgen.

Tip van Clip:
Zoek naar bepaalde gegevens in het dossier. Via de menubalk Dossier heeft komt u bij de optie Zoeken dossier. Deze functie geeft u de mogelijkheid om op (of op een deel van) de Zaaknaam te zoeken, maar ook om snel een bepaalde referentie op te zoeken.


Ook voor deze zoektips geldt dat u op een gedeeltelijke benaming kunt zoeken door slim gebruik te maken van het sterretje:

*door* : zoek op aanwezigheid van de zoekstring (in dit geval ‘door’) ergens in de naam
door* : zoek op namen die beginnen met de zoekstring
*door : zoek op namen die eindigen op de zoekstring

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis