ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/10/2020

Tip van Clip | Uw urenadministratie altijd op orde

De reguliere werkdag is voorbij en het werkstation is inmiddels uitgeschakeld. Toch bent u nog steeds bereikbaar via uw mobiele telefoon. Mailtjes, telefoontjes, het werk gaat soms nog wel even door. Het zij in de avonduren of zelfs in de weekenden. Natuurlijk moeten die uren ook bijgehouden worden. Maar hoe doet u dat dan? Middels een notitie op uw telefoon of houdt u ouderwets fysiek een briefje bij om de uren vervolgens op maandag in te voeren zodra het werkstation weer is ingeschakeld?

Tip van Clip:
Installeer de CCuren app op uw telefoon en houdt daarmee uw urenadministratie op orde! Door gebruik te maken van onze uren app hoeft u uw uren niet meer op een alternatieve manier te administreren, wanneer u niet op kantoor bent. De CCuren app geeft u namelijk rechtstreeks inzicht in uw urenadministratie binnen CClaw. U kunt uw verrichtingen inzien, nieuwe verrichtingen invoeren of bestaande verrichtingen wijzigen. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding.

Wilt u weten hoe deze app eruitziet? Bekijk dan hier de nieuwe video.


Wilt u gebruik maken van de CCuren app? Neem dan even contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar kevin@clipconsultants.nl of telefonisch via 041 344 8888

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis