ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/10/2020

Tip van Clip | Zoeken in CClaw

Ongemerkt zult u in de loop der jaren behoorlijk wat klanten met hun bijbehorende dossiers in CClaw hebben staan. Hierdoor kan het steeds lastiger worden om de juiste informatie gemakkelijk te vinden. Om het zoekproces te versimpelen, zitten er in CClaw een aantal handige functies die u helpen snel de juiste gegevens boven tafel te krijgen.


Het zal u maar gebeuren. U bent op zoek naar een bepaalde zaak, maar u weet de exacte zaaknaam niet meer.

De Tip van Clip:
Filter op gedeeltelijke zaaknaam. In plaats van verschillende zaaknamen te proberen, kunt u namelijk binnen CClaw, ook zoeken op het gedeelte van de zaaknaam wat u nog wel zeker weet. Wanneer u een * ingeeft aan het begin van de regel, zoekt CClaw op elk gedeelte in de ‘Zaaknaam’ waarin dit woord voorkomt.


Voor sommige relaties zult u wellicht meerdere dossiers hebben. Wanneer u op zoek bent naar een dossier van een bepaalde relatie dan komt de volgende tip wellicht van pas.

De Tip van Clip:
Maak gebruik van ‘Zoeken relatie in dossier’. Deze functie toont aan de hand van uw bestaande relaties (welke u vanuit de keuzelijst kunt selecteren), alle bijbehorende dossiers bij de desbetreffende relatie. Met een klik op de rechtermuisknop opent u vervolgens een geselecteerd dossier. Deze functie treft u aan in de menubalk onder het kopje ‘Dossiers’.

Dit zijn niet de enige twee zoekfunctionaliteiten in CClaw. Volgende keer belichten we het zoeken in de relatie administratie.

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook