ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/9/2020

Tip van Clip | Selecteer laatste dossier

Als advocaat zult u dit vast regelmatig meemaken: U bent aan het werk in één dossier, verricht hiervoor meerdere handelingen, maar u moet deze handelingen wel onder verschillende werkencodes registeren. Normaal gesproken zou u dan op de volgende tijdsregel opnieuw het dossier of de zaaknaam in moeten typen, maar dat is natuurlijk niet echt handig. Gelukkig kan dit ook anders!

De Tip van Clip:
Selecteer automatisch het laatst gebruikte dossier.
Hoe u dit doet? 
Heel gemakkelijk: U selecteert de volgende tijdsregel en toets de letter ‘V’. Het vorige dossier wordt hiermee automatisch geselecteerd, en u hoeft enkel nog de werkencode en uw tijdsregistratie te noteren.

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook