ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


3/9/2020

Tip van Clip | Vast uurtarief per cliënt

Bij veel kantoren zien we dat er met een cliënt een vast uurtarief wordt afgesproken, wat per dossier moet worden vastgelegd. Dit is geen moeilijke handeling, maar wel één die snel wordt vergeten. Doordat er steeds opnieuw het juiste uurtarief ingesteld moet worden, maakt dit het ook nog eens een tijdrovend en foutgevoelig klusje. Daarom is het nu mogelijk om binnen CClaw automatisch, voor alle dossiers van uw cliënt, een vast uurtarief in te stellen.

Tip van Clip
Om dit in te stellen gaat u binnen CClaw naar de desbetreffende relatie, en kiest u voor het tabblad ‘Financieel’. Hier kunt u het vaste uurtarief instellen. Bij het koppelen van de desbetreffende relatie met het dossier, krijgt u de volgende vraag en opmerking:


Hierna wordt automatisch op het tabblad ‘Uitgebreide gegevens’ het vaste uurtarief ingevuld.

Heeft u de juiste versie al?
Deze optie is beschikbaar vanaf versie 4.1.61 build 5 van CClaw. Wilt u graag weten met welke versie van CClaw u werkt, dan kunt u dit zelf binnen CClaw controleren. Ga rechtsboven in uw beeldscherm naar ‘Help’. Hier kiest u vervolgens voor ‘Info’, en daar wordt getoond welke versie u op dit moment gebruikt.

Heeft u nog niet de juiste versie van CClaw en wilt u toch graag van deze optie gebruik maken? Stuur dan even een e-mail naar kevin@clipconsultants.nl, zodat wij direct een update voor u in kunnen plannen.

Architect en leverancier van CClaw; een compleet softwarepakket voor de advocatuur.
http://www.clipconsultants.nl
Sidebar verbergen:  Toon sidebar

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook